Στόχος κουκουλοφόρων έγινε τα ξημερώματα το Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής. Εξαπέλυσαν επίθεση με μολότοφ και γκαζάκια.

Καταδρομική επίθεση δέχτηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (14.05.2019) το Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής από 10 με 15 κουκουλοφόρους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι άγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότοφ στον αστυνομικό που εκτελούσε χρέη σκοπού, καθώς και στο αστυνομικό τμήμα.

Συγκεκριμένα εκτόξευσαν δέκα μολότοφ και τέσσερα γκαζάκια προκαλώντας υλικές ζημιές στο τμήμα, ενώ ο αστυνομικός που ήταν εκείνη την ώρα μέσα στο φυλάκιο τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι.

Οι δράστες διέφυγαν στα γύρω στενά με την αστυνομία να κάνει τέσσερις προσαγωγές.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο τόσο η επίθεση στο ΑΤ Καισαριανής όσο και αυτή εναντίον της δημοσιογράφου Μίνας Καραμήτρου να σχετίζονται με αντιεξουσιαστές για την υπόθεση Κουφουντίνα.

www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 565 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.