Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Τάσος Ευσταθίου μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού ''ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ'', επισκέφτηκε σήμερα την ΔΕΗ Αγίου Δημήτριου και την ΔΕΔΔΗΕ Αργυρούπολης (περιοχής Καλλιθέας), συζήτησε με τους προϊσταμένους των τμημάτων και από την θέση του Προέδρου του Πανελλήνιου Συλλόγου διπλωματούχων Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων, για θέματα δικτύων της Ηλιούπολης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα του Κ.Υ.Τ.

Συνομίλησε με καταναλωτές και υπαλλήλους που βρέθηκαν εκεί, ακούγοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σαν δημότες της πόλης μας, για τον κακό ηλεκτροφωτισμό στους δρόμους, για άλλα προβλήματα καθημερινότητας και βεβαίωσε ότι ο Συνδυασμός ''ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ'' καθημερινά θα προσπαθεί για την βελτίωση των καλύτερων συνθηκών διαβίωσης τους στην Ηλιούπολη. 

Προβλήθηκε 929 φορές

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΜΕΤΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ''

Μετά την τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη, του Αντιδημάρχου Οικονομικών Παναγιώτη Βιδάλη και του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης, για τη στήριξη της τοπικής αγοράς στην προσπάθεια επανεκκίνησής της, καλούνται όλες οι επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος...

Κάτω τα χέρια από τον Υμηττό ΟΧΙ νεκροταφείο - ''Επιτροπή Πολιτών για την Προστασία του Φυσικού και Πολιτιστικού Περιβάλλοντος στον Υμηττό.''

Σας καλούμε την Πέμπτη 28 Μάη στις 4:30μ.μ στην πλατεία Πλαστήρα να πάμε με πορεία στο Δημαρχείο όπου θα συζητηθεί το επίμαχο θέμα.

ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: ''ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ''

Η δημιουργία νεκροταφείου των δήμων Αλίμου-Ηλιούπολης στις δασικές εκτάσεις του Υμηττού θα έχει βαριές επιπτώσεις στο βουνό και την περιοχή, με κατάληψη χώρου, βαριά δομικά και συγκοινωνιακά έργα, επιπλέον κυκλοφοριακή όχληση.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ''Μ.ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ'': Οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί έχουμε φωνή!!

Καλούμε Όλους τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και την Ένωση Γονέων των σχολείων της πόλης μας να συμμετέχουμε από κοινού σε σύσκεψη, τη Δευτέρα 25/5, στις 7.00 στην αυλή των γραφείων του Συλλόγου μας.