Επίσκεψη στην ΔΕΗ Αγ. Δημητρίου και ΔΕΔΔΗΕ σήμερα από τον κ. Τάσο Ευσταθίου

Εντός των τειχών 14 Μαϊου 2019

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Τάσος Ευσταθίου μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού ''ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ'', επισκέφτηκε σήμερα την ΔΕΗ Αγίου Δημήτριου και την ΔΕΔΔΗΕ Αργυρούπολης (περιοχής Καλλιθέας), συζήτησε με τους προϊσταμένους των τμημάτων και από την θέση του Προέδρου του Πανελλήνιου Συλλόγου διπλωματούχων Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων, για θέματα δικτύων της Ηλιούπολης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα του Κ.Υ.Τ.

Συνομίλησε με καταναλωτές και υπαλλήλους που βρέθηκαν εκεί, ακούγοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σαν δημότες της πόλης μας, για τον κακό ηλεκτροφωτισμό στους δρόμους, για άλλα προβλήματα καθημερινότητας και βεβαίωσε ότι ο Συνδυασμός ''ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ'' καθημερινά θα προσπαθεί για την βελτίωση των καλύτερων συνθηκών διαβίωσης τους στην Ηλιούπολη. 

Προβλήθηκε 4095 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ / ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΙΤΗ 18/11, 9.00-12.00 και ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10.00 στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ''

Δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που ανέλαβε καθήκοντα η δημοτική αρχή και αντί να επανδρώσει τις υπηρεσίες προσλαμβάνοντας ΜΟΝΙΜΟ προσωπικό, αφήνει να ΑΠΑΞΙΩΘΟΥΝ ώστε να θεωρείτε ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ τους.

Ιωάννης Καλλιάνος τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών. ''Ποιος είναι ο σχεδιασμός αναφορικά με την κατασκευή της Σήραγγας Ηλιούπολης;''

Οι κάτοικοι των Δήμων Αγίου Δημητρίου, Βύρωνα, Δάφνης-Υμηττού, ΕλληνικούΑργυρούπολης και Ηλιούπολης εδώ και πολλά χρόνια διαβιούν καθημερινά σε δυσμενέστατες συνθήκες.