Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Τάσος Ευσταθίου μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού ''ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ'', επισκέφτηκε σήμερα την ΔΕΗ Αγίου Δημήτριου και την ΔΕΔΔΗΕ Αργυρούπολης (περιοχής Καλλιθέας), συζήτησε με τους προϊσταμένους των τμημάτων και από την θέση του Προέδρου του Πανελλήνιου Συλλόγου διπλωματούχων Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων, για θέματα δικτύων της Ηλιούπολης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα του Κ.Υ.Τ.

Συνομίλησε με καταναλωτές και υπαλλήλους που βρέθηκαν εκεί, ακούγοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σαν δημότες της πόλης μας, για τον κακό ηλεκτροφωτισμό στους δρόμους, για άλλα προβλήματα καθημερινότητας και βεβαίωσε ότι ο Συνδυασμός ''ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ'' καθημερινά θα προσπαθεί για την βελτίωση των καλύτερων συνθηκών διαβίωσης τους στην Ηλιούπολη. 

Προβλήθηκε 371 φορές

«Πολυκέντρο «ΑΘΗΝΑ» Ηλιούπολη: Πρόγραμμα δωρεάν στέγασης για φοιτήτριες από την ΧΕΝ Ελλάδος

Η ΧΕΝ Ελλάδος στο ιδιόκτητο κτίριό της «Πολυκέντρο «ΑΘΗΝΑ», στην Ηλιούπολη, σε ένα σύγχρονο χώρο 3000 τ.μ. και σε εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών παρέχει αξιοπρεπή και ασφαλή διαμονή σε φοιτήτριες διασφαλίζοντας το δικαίωμά τους στην γνώση.

Δίκη για ''Συνεργείο'': Βολές Μίχου κατά Χρυσής Αυγής και Λαγού

Σημάδια διάλυσης στη Χρυσή Αυγή καταδεικνύει η απολογία του Νίκου Μίχου για την επίθεση στον κοινωνικό χώρο "Συνεργείο" στην Ηλιουπολη, τον Ιούλιο του 2013. Στράφηκε κατά του κόμματος και του νυν ευρωβουλευτή, Ιω. Λαγού, αποδίδοντάς τους σοβαρότατες ευθύνες.

ΤΡΟΦΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ (28/07/2019)

Ο Δήμος Ηλιούπολης στη προσπάθειά του να στηρίξει την ελληνική οικογένεια και την ελληνική αγροτική παραγωγή διοργανώνει για μια φορά ακόμη τη διάθεση πιστοποιημένων τροφίμων, απΆ ευθείας από τον παραγωγό στον δημότη ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.