Περιοδεία και συγκέντρωση σε γειτονιές της Ηλιούπολης από την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης

Εντός των τειχών 16 Μαϊου 2019

Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης 
 
Περιοδεία και συγκέντρωση σε γειτονιές της Ηλιούπολης
 
Σε συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης, στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας (πλατεία Ανεξαρτησίας), θα μιλήσει την Κυριακή 19 Μάη στις 8 το απόγευμα η υποψήφια δήμαρχος Τασία Τσατσούλη.
  
Το πρωί της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής με ομιλία της Τασίας Τσατσούλη, στο καφενείο της οδού Σκόπα 11, στις 11:00 π.μ 

Προβλήθηκε 632 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.