Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης 
 
Για την επίθεση με κροτίδα κρότου στο προεκλογικό περίπτερο της Κεντρικής Πλατείας
 
Ηλιούπολη 17 Μάη 2019
 
Καταγγέλλουμε την επίθεση που εξαπέλυσαν χθες το βράδυ, 16 Μάη στις 10:30 μμ, θρασύδειλα ανθρωποειδή, στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην Κεντρική Πλατεία της Ηλιούπολης.
 
 Κατά την προσφιλή τακτική τους να δρουν στο φυσικό τους χώρο, το σκοτάδι, επιτέθηκαν με κροτίδα κρότου, στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης», ενώ στο χώρο παρευρίσκονταν αρκετοί σύντροφοι.
 
 Είναι προφανές ότι τους ενοχλεί η δράση των μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, των υποψήφιων με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», καθώς και η απήχηση των θέσεων του ΚΚΕ στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα.
 
Είναι σίγουρο ότι τους εξοργίζει η δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ γιατί είναι οι μόνες δυνάμεις που παλεύουν πραγματικά για την κάλυψη των αναγκών της εργατικής τάξης και του λαού.

Φοβούνται να δράσουν τη μέρα, γι’ αυτό και ξετρυπώνουν τη νύχτα από τα λαγούμια τους, αλλά να ξέρουν ότι το σύνθημα «Ούτε σε ξερονήσια, ούτε σε φυλακές, ποτέ τους δεν λυγίσανε οι κομμουνιστές» είναι βιωματικό ίσχυε και εξακολουθεί να ισχύει και δεν θα μας τρομάξουν ούτε τώρα, τα θρασύδειλα ανθρωποειδή. 

Προβλήθηκε 633 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.