Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης βλάβης δικτύου της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Α.Ε, στις 19-05-2019, κατά τις ώρες 18.00΄ έως 23.00΄ και στις 20-05-2019, κατά τις ώρες 19:00΄ έως 21:00΄, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμου Αθηναίων, ως εξής:

Οδός Καραγεώργη Σερβίας, από το ύψος της συμβολής της με την Πλατεία Συντάγματος έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Βουλής.

Οδός Βουλής, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μητροπόλεως και Καραγεώργη Σερβίας.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες η κυκλοφορία των οχημάτων προς την Ομόνοια θα πραγματοποιείται μέσω της οδού Μητροπόλεως.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Ενημέρωση από Ελληνική Αστυνομία 

Προβλήθηκε 547 φορές
Ο καιρός το Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες θα είναι ιδιαιτέρως έντονα και θα εμφανίσουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα στις ακόλουθες περιοχές: Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες (κυρίως Σκιάθο και Σκόπελο), Νότια Πιερία, Βόρεια Εύβοια, νομό Φθιώτιδας (στα βόρεια), νησιά ανατολικού Αιγαίου (κυρίως Χίο και Λέσβο).