Γεννήθηκα στη Μυτιλήνη και έχω καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη.

Διαμένω μόνιμα στην Ηλιούπολη από το 1971 και είμαι παντρεμένος με την Παρασκευή Χαραλαμποπούλου.

Είμαι υπάλληλος στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Από το 1996 μέχρι το 2004 υπηρέτησα σε θέσεις ευθύνης στα Υπουργεία Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Μεταφορών, Ανάπτυξης, Οικονομίας και Οικονομικών.

Άσκησα διοίκηση συμμετέχοντας σε Διοικητικά Συμβούλια Οργανισμών και Εποπτευόμενων Φορέων του Δημοσίου.

Συμμετέχω ενεργά σε εθελοντικές οργανώσεις και κινήσεις, αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης μας.

Είμαι μέλος της Ένωσης Μικρασιατών και Κωνσταντινουπολιτών Ηλιούπολης, όπως και του Χορευτικού Λαογραφικού Ομίλου Ηλιούπολης.

Εκλέχτηκα πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη» στις εκλογές του 2010 και του 2014.
Από το 2011 μέχρι 31/8/2014 αναλαμβάνω Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής στο Δήμο μας.

Στις 7/9/2014 εκλέγομαι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης, θέση από την οποία παραιτήθηκα στις 13/10/2016, για λόγους αρχών και υπεράσπισης του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου και των Δημοτικών του Παρατάξεων.

Μέχρι σήμερα παραμένω Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.

Ο Κώστας Σεφτελής στο facebook

 

ksefteli@gmail.com

ΗλιουπΟλοι μαζί  

Προβλήθηκε 364 φορές

Φώτης Χρυσουλάκης - Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης: ''Ανάγκη ενημέρωσης για το ζήτημα του νεκροταφείου Ηλιούπολης''

Οι προτάσεις, αλλά και ο τρόπος διαχείρισης του ζητήματος του νεκροταφείου στην Ηλιούπολη, φαίνονται μέχρι τώρα, μάλλον βιαστικές και δημιουργούν προβληματισμό.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού ''Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά'' συναντήθηκαν και συζήτησαν για το θέμα ΚΥΤ - Διαδημοτικό Κοιμητήριο.

Συνάντηση Δημοτικών Συμβούλων "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά": Καρανδρέας Παναγιώτης, Κόκλας Παναγιώτης, Τσουκαλάς Ανδρέας, Κουρής Μιχάλης, Ταμβάκος Δημήτρης.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΩΜΑΤΑ - ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ''ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ Α΄ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ''

Την ερχόμενη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020, οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά και το Ειδικό Σχολείο της πόλης μας θα είναι έτοιμα να επαναλειτουργήσουν, με όλα τα απαραίτητα μέτρα και κάθε μέριμνα για την καθαριότητα των χώρων.

ΕΒΕ Ηλιούπολης: «Στις 28 Μάη στις 11 π.μ. διαδηλώνουμε στο Σύνταγμα»

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην κινητοποίηση στις 28 Μάη στις 11 π.μ. στο Σύνταγμα απευθύνουν οι Ενώσεις ΕΒΕ Καλλιθέας, Αγίου Δημητρίου, Μενιδίου, Μεταμόρφωσης, Ηρακλείου, Νέας Ιωνίας, Α' Αθήνας, Καισαριανής, Ηλιούπολης.