Προβλήματα στις μετακινήσεις τους αντιμετωπίζουν τις τελευταίες μέρες οι πολίτες που χρησιμοποιούν καθημερινά τα λεωφορεία που κινούνται με φυσικό αέριο. Αιτία, η απεργία των εργαζομένων στη ΔΕΠΑ.
 
Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΠΑ έχουν ξεκινήσει 24ωρες απεργίες από την περασμένη Δευτέρα (20.05.2019). Μοιραία, τα λεωφορεία που κινούνται με φυσικό αέριο, δεν μπορούν να εφοδιαστούν.
 
Σε ανακοίνωσή του για το θέμα, ο ΟΑΣΑ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι εξαιτίας της απεργίας στη ΔΕΠΑ, τα λεωφορεία φυσικού αερίου δεν μπορούν να τροφοδοτηθούν, με αποτέλεσμα τη δημιουργία προβλημάτων στην εκτέλεση των δρομολογίων σε όλο το δίκτυο.
 

www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 537 φορές
Ο καιρός το Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες θα είναι ιδιαιτέρως έντονα και θα εμφανίσουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα στις ακόλουθες περιοχές: Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες (κυρίως Σκιάθο και Σκόπελο), Νότια Πιερία, Βόρεια Εύβοια, νομό Φθιώτιδας (στα βόρεια), νησιά ανατολικού Αιγαίου (κυρίως Χίο και Λέσβο).