Φωτογραφίες τραβηγμένες στη λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου, έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Ηλιούπολης και λίγα μέτρα πιο κάτω από μια από τις κεντρικότερες πλατείες της Ηλιούπολης, την 25ης Μαρτίου.

Πριν από ένα χρόνο αλλάχτηκε το πεζοδρόμιο.

Ο εργολάβος παρέδωσε το έργο, μόνο που θεώρησε καλό να το μεταφέρει λίγους πόντους και έτσι να μείνουν ορθάνοιχτα τα φρεάτια για τα όμβρια ύδατα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων και καταστηματαρχών της περιοχής, έχουμε αρκετά σκασμένα λάστιχα αυτοκινήτων, καθώς και μικροατυχήματα -για την ώρα- περαστικών.

Το έργο αυτό διαφημίζεται από την δημοτική αρχή στην προεκλογική της εκστρατεία.

Εμείς, όπως έχουν κάνει και άλλοι συμπολίτες μας, συμπληρώνουμε με φωτογραφίες που καταδεικνύουν το εύρος των κακοτεχνιών.

Συνεργοί με την Ηλιούπολη.

το διαβάσαμε εδώ 

Προβλήθηκε 384 φορές

Παροχή εντολής προς δικηγόρους του Δήμου για παράσταση σε ποινικό δικαστήριο.

Ο Χρήστος Καλαρρύτης ζήτησε με την με αριθ. πρωτ. 1286/22-01-2020 αίτησή του, νομική εκπροσώπηση επί δίκης στην οποία είναι κατηγορούμενος για τον θάνατο του Πάγκα Σωτήριου σε τροχαίο ατύχημα την 04-04-2014 ως πρώην Αντιδήμαρχος Πόλης. Ο λόγος που παραπέμπεται έχει να κάνει με ανωμαλία οδοστρώματος για την οποία κρίθηκε ότι υπήρχε συνυπαιτιότητα του Δήμου

Το βρήκαμε ή ακόμα ψάχνουμε;

Είχε χαθεί το Βιβλίο Πρωτοκόλλου Εισερχομένων - Εξερχομένων Εγγράφων και των καταγεγραμμένων σε αυτό εγγράφων από το ιδιαίτερο γραφείο Δημάρχου όπως μας είχε ενημερώσει ο κ. Δήμαρχος πριν ένα μήνα περίπου.