Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ηλιούπολης

ΑΡ. ΑΠΟΦ.: 78/2019

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Απαγόρευση στάθμευση οχημάτων στις 2 (δύο ) θέσεις φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο πάρκινγκ του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κ. Παπαδόπουλος που εισηγήθηκε το 5ο θέμα της ημερήσιας διάταξης, έθεσε υπόψη της Επιτροπής το υπ’ αριθ. πρωτ. οικ.8743/2019 έγγραφό του, το οποίο έχει ως εξής:

Έχοντας υπόψιν το άρθρο 34 του Ν. 2696/99 ως τροποποιήθηκε με τον Ν.3542/07 (Κ.Ο.Κ.), και σύμφωνα με την τροποποίηση του Κ.Ο.Κ. από το Ν.4599, άρθρο 44 παρ. 2 , (ΦΕΚ 40Α΄/04-03-2019), σας παρακαλούμε να εισηγηθείτε την λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη άδειας τοποθέτησης απαγορευτικού σήματος στάθμευσης Ρ-39 (Απαγόρευση Στάθμευσης), με ταυτόχρονη τοποθέτηση της επισήμανσης «εξαιρούνται ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα» ή την τοποθέτηση πρόσθετης πινακίδας Πρ-19β, στις δύο (2) θέσεις φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, στο πάρκινγκ του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης.

Τα παραπάνω κρίνονται απαραίτητα διότι λόγω της έλλειψης κάθετης οδικής σήμανσης στις 2 θέσεις στάθμευσης που προορίζονται για τη φόρτιση των ηλεκτρικών οχημάτων , σταθμεύουν συμβατικά αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να φορτίσουν τα αυτοκίνητά τους , οι κάτοχοι των ηλεκτρικών αυτοκινήτων αλλά και να μη μπορεί να γίνει έλεγχος, βάσει της κείμενης νομοθεσίας από τα πληρώματα της Δημοτικής Αστυνομίας. Στο παραπάνω χώρο θα πραγματοποιηθούν οι αναγκαίες τροποποιήσεις στην υφιστάμενη κάθετη οδική σήμανση.

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

αφού είδε τις διατάξεις των άρθρων 73, 74 και 75 του Ν. 3852/2010, του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.),

Ομόφωνα αποφασίζει

1. Εγκρίνει την τοποθέτηση απαγορευτικού σήματος στάθμευσης Ρ-39 (Απαγόρευση Στάθμευσης), με ταυτόχρονη τοποθέτηση της επισήμανσης «εξαιρούνται ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα» και την τοποθέτηση πρόσθετης πινακίδας Πρ-19β, στις δύο (2) θέσεις φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, στο πάρκινγκ του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης. Στον παραπάνω χώρο θα πραγματοποιηθούν οι
αναγκαίες τροποποιήσεις στην υφιστάμενη κάθετη οδική σήμανση.

2. Παραπέμπει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη λήψη της τελικής απόφασης

Η απόφαση αυτή πήρε αριθμό 78/2019 και είναι αναρτητέα στο διαδίκτυο 

Προβλήθηκε 2254 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.