Του Γιώργου Σιμόπουλου

Για μία ακόμα φορά δηλώνω ότι ψηφίζω ΚΚΕ για το Ευρωκοινοβούλιο και Λαϊκή Συσπείρωση στις Περιφερειακές και Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Και αυτό γιατί ως ενεργός συνδικαλιστής και κάτοικος αυτής της πόλης, που έχω στα δημοτικά πράγματα της Ηλιούπολης μια διαρκή συμμετοχή για πάνω από 15 χρόνια, έχοντας παρακολουθήσει δεκάδες Δημοτικά Συμβούλια, τα συμπεράσματα που έχω βγάλει είναι πως, μόνο η Δημοκρατική Ενότητα" πριν και "Λαϊκή Συσπείρωση" σήμερα, στάθηκαν πάντα στο πλευρό των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων, των ανέργων, τις νεολαίας.

Ψηφίζω Λαϊκή Συσπείρωση γιατί δεν μπορώ να δεχτώ το απίστευτο καρναβάλι των "ανεξάρτητων - εξαρτημένων" που ασκούσαν διοίκηση για χρόνια και τώρα κατηγορούν αυτά στα οποία συμμετείχαν ή δημιούργησαν οι ίδιοι.

Γιατί δεν μπορώ να δεχτώ όλους αυτούς που λένε πως υπερασπίζονται τους εμπόρους της Ηλιούπολης, όταν στην πραγματικότητα συμμετείχαν και εγκρίνουν ακόμα και σήμερα, στην προσπάθεια δημιουργίας "Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου", ανοιχτού MALL δηλαδή στο κέντρο της πόλης, αδιαφορώντας για τα μικρομάγαζα στις γειτονιές της Ηλιούπολης!!!

Γιατί δεν μπορώ να δεχτώ το απίστευτο "πανηγύρι - παζάρι" των ανύπαρκτων υποψηφίων που δεν είχαν πατήσει ποτέ το πόδι τους σε Δημοτικό Συμβούλιο, ούτε για να δουν πως λειτουργεί και τώρα έχουν το θράσος να το παίζουν ειδήμονες και μέσα στον βαρύ ύπνο τους έχουν και …οράματα για την πόλη την οποία έχουν δει μόνο σε φωτογραφίες..

Γιατί, τι να πρωτοθυμηθώ από τις προσπάθειες των εκάστοτε δημάρχων (πρόλαβα τρεις) να αποφύγουν την αντιμετώπιση των προβλημάτων των αυτοαπασχολούμενων που τους φορολογούσαν με τα ίδια ποσοστά που φορολογούσαν τις ΑΕ και επικαλούνταν διάφορες δικαιολογίες για να μην κάνουν έστω μείωση στα ποσοστά. Να θυμηθώ την τρομοκρατική αποστολή κατάσχεσης ενός δωματίου, σε συνάδελφο περιπτερά για οφειλές χρήσης πεζοδρομίου???

Αλλά δεν είναι μόνο τα αρνητικά που έχω αποκομίσει από την συμμετοχή μου στα Δημοτικά Συμβούλια, είναι και τα θετικά και αυτά έχουν να κάνουν με την δράση της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Πώς να ξεχάσω τις διαχρονικές ερωτήσεις για την Δημόσια Περιουσία που οι υπόλοιποι την θυμούνταν μόνο όταν έκανε ερωτήσεις η Λαϊκή Συσπείρωση.

Πώς να ξεχάσω τις ερωτήσεις για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, για το ΚΥΤ, για τους Παιδικούς Σταθμούς, για το τμήμα Ψυκτικών στο ΕΠΑΛ που προσπάθησαν να καταργήσουν, με την ανοχή της Δημοτικής Αρχής, για τις ελλείψεις προσωπικού στο ΙΚΑ – ΠΕΔΥ, για τα παιδιά που έμεναν έξω από τους παιδικούς σταθμούς, για τα γήπεδα που δόθηκαν σε ιδιώτες και δεκάδες άλλα καθημερινά προβλήματα.

Ως επαγγελματίας της πόλης και πρόεδρος της Ένωσης ΕΒΕ Ηλιούπολης ψηφίζω Λαϊκή Συσπείρωση γιατί ήταν η μοναδική δύναμη μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο που άκουγε τα προβλήματα μας συμπαραστέκονταν και το κυριότερο, κοιτώντας μας στα μάτια.

Ψηφίζω Λαϊκή Συσπείρωση γιατί όλα αυτά τα χρόνια ήταν η μόνη αντιπολίτευση μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο που λέει ωμά την αλήθεια και διεκδικούσε λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο λαός αλλά και αυτά που πρόκειται να έρθουν σε αντίθεση με τις άλλες παρατάξεις που σιγοντάριζαν την Δημοτική Αρχή, ψηφίζοντας το μεγαλύτερο ποσοστό των αποφάσεων που έφερνε προς ψήφιση η Δημοτική Αρχή.

Ψηφίζω Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια μόνο για ένα λόγο!!! Δεν πάτησε πάνω στους πνιγμένους, ούτε στις στάχτες των καμένων. Δεν έκανε ευκαιρία την τραγωδία για να πουλήσει αντιπολίτευση. Έκανε πράξη την ηθική και υλική συμπαράσταση. Αυτό από μόνο του δείχνει το ΓΙΑΤΙ!!!

Ψηφίζω ΚΚΕ στις ευρωεκλογές γιατί και σε αυτές τις εκλογές μου λέει την αλήθεια, ότι τίποτα από τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν το λαό μας, δεν λύνονται μέσα στην Ευρωπαϊκή ‘Ένωση των Μονοπωλίων.

Ψηφίζω ΚΚΕ γιατί δεν κάνει μια εύκολη καταγραφή των Οικονομικών στοιχείων, αλλά προτείνει λύσεις για τα τεράστια προβλήματα που έχει η χώρα μας, σε όλους τους τομείς.

Προβλήματα του Πρωτογενούς τομέα της παραγωγής, προβλήματα της Αυτοδιοίκησης που την μετέτρεψαν σε Διοίκηση, προβλήματα λειτουργίας του Κοινοβουλίου, Προβλήματα Παιδείας, προβλήματα Υγείας, Προβλήματα Δημοκρατίας.

Τέλος ψηφίζω ΚΚΕ γιατί με συνέπεια οι όποιες συνεργασίες πραγματοποιεί, προκύπτουν μέσα από πολιτικές συγκλήσεις και όχι από "μεταγραφές" αναγνωρίσιμων προσώπων.

Γιώργος Σιμόπουλος: Πρόεδρος της Ένωσης ΕΒΕ Ηλιούπολης, ΓΓ του Σωματείου Αυτοαπασχολούμενων Ιδιοκτητών Φορτηγών Οδικών Μεταφορών και μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΕΒΕ.

Προβλήθηκε 633 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...