Τώρα είναι η ώρα της συμπόρευσης με το ΚΚΕ & την Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο για να Περάσουμε Απέναντι με το Λαό και την Νεολαία μας πρωταγωνιστή!

Τα κόμματα του διπολισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ μέσα σε ένα αρένα προεκλογικής λασπολογίας στήνουν ψεύτικες διαχωριστικές γραμμές και εμφανίζονται τάχα ότι τους χωρίζει πολιτική άβυσσος.

Στόχος να κρύψουν την ταύτιση τους, στην διατήρηση των μνημονικών αντιλαϊκών πολιτικών, στην τήρηση των ματωμένων πλεονασμάτων μέχρι το 2060, στην συμμόρφωση με την εποπτεία της ΕΕ, στην υλοποίηση των ΑμερικανοΝατοϊκων πολιτικών.

Οι όποιες διαφορές τους δεν αμφισβητούν ούτε κατ’ ελάχιστο το δρόμο που φέρνει συνεχώς νέα δεινά για το λαό, τους εργαζόμενους, την νέα γενιά.

Οι όποιες διαφορές τους δεν μπορούν να εξαφανίσουν την τεράστια ουρά των ανέργων που παραμένει, την φτώχια που δεν ρετουσάρετε με τα διανεμόμενα ψίχουλα που ως φιλεύσπλαχνοι τάχα δίνουν στον λαουτζίκο που στενάζει, την φοροληστεία που εντείνεται και που διόλου δεν την κάνουν υποφερτή, οι πολλές δόσεις στα ταμεία του κράτους και των δήμων, την κοροϊδία της 13η σύνταξης για να ξεχάσουν οι συνταξιούχοι την πραγματική 13η και 14η που πλήρωσαν για χρόνια,

Οι όποιες διαφορές τους δεν μπορούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε την υγεία που εμπορευματοποιείται, το φάρμακο που πληρώνουμε ακριβά, το σχολείο του παιδιού που γίνεται παιδεμός για την οικογένεια, τον Παιδικό Σταθμό που δεν υπάρχει, τις υποδομές προστασίας της ζωής των μεροκαματιάρηδων ανθρώπων που μπαίνουν στο ζύγι του κόστους, τον ελεύθερο χρόνο που δεν έχουμε, τα εργασιακά δικαιώματα που θάβονται στα πόδια της κερδοφορίας των αφεντάδων, το κεραμίδι της οικογένειας που το απειλούν οι κατασχέσεις των τραπεζών, των οφειλών στο κράτος, στο Δήμο.

Οι διαφορές τους σε όλα τα παραπάνω ανύπαρκτες, τραβηγμένες από τα μαλλιά, προεκλογικό σόου στα πάνελ των καναλιών, οξυγόνο για το σύστημα, για να πάλλεται η λαϊκή δυσαρέσκεια μεταξύ Σκύλας και Χάρυβδης, μεταξύ Κόκκαλη – Καλογρίτσα και Μαρινάκη.

Να αχρηστεύσουμε τις παγίδες τους. Με την λογική του μικρότερου κακού φτάσαμε στο μεγαλύτερο. Ψάχνοντας για ανώδυνες διαφορές, καταλήξαμε πολλές φορές στο πιο επώδυνο σενάριο.

Φτάνει έως εδώ, πάθαμε και μάθαμε.

Καιρός να περάσουμε απέναντι. Να βάλουμε εμάς και την ζωή μας πρωταγωνιστές, να δούμε τον ίδιο το λαό οργανωτή της ζωής του, στην χώρα και στον Δήμο.

Να αφήσουμε πίσω τις κουτοπονηριές και την κενότητα των ντόπιων ηγητόρων στον Δήμο που κινούνται στην πόλη ως στρουθοκάμηλοι.

Προτάσσουν ως πολιτική πρόταση και συμπεριφορά «τον αυτισμό» της πόλης, δεν λένε κουβέντα για την ζωή και τα βάσανα του λαού της νεολαίας στην πόλη και στην χώρα, το όλο και μεγαλύτερο στέρεμα της χρηματοδότησης του Δήμου από τον κρατικό προϋπολογισμό, το δήμο που μπαίνει όλο και περισσότερο στην τσέπη του δημότη.

Δεν κάνουν νύξη για τις θέσεις στο Νηπιαγωγείο και τους Παιδικούς Σταθμούς που δεν φτάνουν και από τον Σεπτέμβρη θα αδυνατούν και πάλι να υποδεχτούν όλα τα παιδιά, για την χρηματοδότηση των σχολείων που δεν φτάνει για την στοιχειώδη λειτουργία τους και την συντήρηση τους, τίποτα για του δρόμους και τα πεζοδρόμια στις γειτονιές που χάσκουν και ποτέ δεν θα μπει εργολάβος γιατί δεν χωράνε στις αναπτυξιακές προτεραιότητες του ΕΣΠΑ, τίποτα για το προσωπικό που λείπει στις πιο νευραλγικές υπηρεσίες και είτε με Τσίπρα, είτε με Κούλη, ποτέ δεν θα έρθει γιατί το δημοσιονομικό κουστούμι έχει κοπεί και οι χιλιάδες άνεργοι στην ουρά και ως γυρολόγοι της ζωής και του μεροκάματου, είναι ένα το κρατούμενο για να χορεύουν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων και των εργολάβων.

Δεν ήξεραν ούτε είδαν το έγκλημα με την Δημόσια Γη στην πόλη, γιατί στους κυβερνητικούς διαδρόμους που εντρυφούν, η εμπορευματοποίηση της γης αναφέρεται με το πρόσημο της …Ανάπτυξης!!!

Δεν λένε κουβέντα για τα εμβληματικά έργα του Λάτση στο Ελληνικό, τα Καζίνο και του ουρανοξύστες, την νέα πόλη των φραγκάτων στην περιοχή.

Σχέδια που απογείωσαν τα νοίκια στην πόλη και θα σαρώσουν ότι έχει μείνει από το μικρομάγαζο που ήδη βαράει μύγες.

Δεν λένε κουβέντα για την δημόσια γη στην πόλη που ξεπουλιέται από την Κυβέρνηση και Υπερταμείο.

Η αναφορά τους διαπιστωτική, μακριά από την ανάγκη οργάνωσης της λαϊκής διεκδίκησης, προεκλογική ρετσέτα μιας πολιτικής συμμορίας που έχει συμφιλιωθεί με το έγκλημα.

Στον αφρό η «υπόγεια Σήραγγα» του Βαλασόπουλου, για να βάλει, ο λαός της πόλης πλάτη, στους σχεδιασμούς του Λάτση, για την «Αθηναϊκή Ριβιέρα», σώζοντας τάχα την πόλη, από ένα δρόμο, που παραμένει με δικές τους ευθύνες, ως δρόμος ταχείας κυκλοφορίας, παρότι το Αεροδρόμιο του Ελληνικού έχει καταργηθεί από το 2004!!!

Ηγήτορες στην πόλη βγαλμένοι από το γνώριμο καλούπι του συστήματος, που πουλάνε ονειρώξεις και οράματα για την πόλη, προετοιμάζοντας το δικό τους μέλλον, μακριά και απέναντι από το λαό της.

Ηγήτορες που αλλάζουν παρέα και αγκαλιά ανά εκλογική περίοδο, αναμμένες λαμπάδες ή τροχονόμοι της αντιλαϊκής πολιτικής που τσακίζει την ζωή του λαού μας.

Καμιά έκπληξη. Την έκπληξη μπορεί να την κάνει ο λαός την 26η Μάη και στην πόλη μας.

Με εμπιστοσύνη στην δύναμη του να γίνει και πάλι ο πρωταγωνιστής στην πόλη.

Η Λαϊκή Συσπείρωση το ψηφοδέλτιο που στηρίζεται και υποστηρίζεται από το ΚΚΕ με δεκάδες δοκιμασμένους αγωνιστές μια υπόσχεση δίνει!

Να οδηγήσει στην πόλη μας ξανά το έργο της Λαϊκής Αντεπίθεσης.

Να περάσουμε Απέναντι με το λαό πρωταγωνιστή. 

Προβλήθηκε 478 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.