Τέλειωσαν τα ψέματα του Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου.

Με επιστολές μου, αλλά αργότερα και με δημόσιες αναφορές έθεσα τα θέματα της παράνομης λειτουργίας του Ναού του Κοιμητηρίου Ηλιουπόλεως, προτείνοντας στην Δημοτική Αρχή την συμμόρφωση στα νόμιμα.

Ο Δήμαρχος αντί να διαλεχθεί και να βάλει αρχή νομιμότητας με συκοφαντούσε εντός του Δημοτικού Συμβουλίου ότι ήθελα να πάρω το παγκάρι.

Γνωρίζοντας ότι από κάτω τον ακούν άσχετοι με την νομιμότητα άνθρωποι, φόρτωνε λάσπη τον ανεμιστήρα εναντίον μου και ταϊζε τους «υποτελείς» ψέματα.

Η Ιερά Σύνοδος με ανακοίνωση της στις 23/5/2019 μας πληροφορεί ότι: «Αποφάσισε την αποστολή Εγκυκλίου Συνοδικού Σημειώματος προς την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, το οποίο θα κοινοποιηθεί και στις Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος, με το οποίο θα ενημερώνονται, ότι σε περίπτωση κατά την οποία κάποιος Δήμος αξιώνει την εν γένει διοίκηση των Ιερών Κοιμητηριακών Ναών, οι Εξόδιες Ακολουθίες και τα ιερά Μνημόσυνα θα τελούνται στους Ενοριακούς Ιερούς Ναούς».

Δηλαδή κ. Βαλασόπουλε τέρμα η αυθαιρεσία με την οποία πορεύτηκες εννιά χρόνια στην διοίκηση του ναού του Κοιμητηρίου.

Μάλιστα εκτός των άλλων εγκλημάτων, (ηχητική εγκατάσταση συνοδείας «τρακτέρ» κατά τις ακολουθίες, καλώδια στους τοίχους ωσάν την παράγκα του καραγκιόζη, βάψιμο των μπρούτζινων κηροστατών κ.λπ.) κατάφερες με την απολυταρχία σου και κατάντησες το ναό μουσείο εικονογραφικών ανοσιουργημάτων.

Πλέον ή θα τηρείς τα νόμιμα, ή κηδείες και μνημόσυνα τέρμα στο Κοιμητήριο Ηλιουπόλεως και φυσικά τέρμα ως φαίνεται και στην παράνομη χρήση από το πολυαγαπημένο σου παγκάρι.

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

πρεσβύτερος Σεραφείμ Δημητρίου 

Προβλήθηκε 1826 φορές

Κώστας Γ. Σεφτελής Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλιούπολης: ''Εργασίες και τοποθέτηση τραπεζόπαγκων στο Χαλικάκη''

Θέλω να πιστεύω πως θα τύχει σεβασμού από όλους και δεν θα βανδαλιστεί (γιατί έχουμε και αυτά...!). Σε κάθε περίπτωση, η προσπάθεια μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας, δεν σταματάει!

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Π.Α.Ο.Κ. για πρώτη φορά στην ιστορία του

Τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του στο γυναικείο βόλεϊ πανηγυρίζει ο Π.Α.Ο.Κ., καθώς στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών που διεξήχθη στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Α' Ηλιούπολης επικράτησε με 3-0 σετ του Α.Ο. Θήρας.