Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 22-5-2019 στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 24χρονος ημεδαπός, ο οποίος λίγο νωρίτερα, μαζί με συνεργό του που αναζητείται, αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε μονοκατοικία στην ίδια περιοχή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας ο 24χρονος τον τελευταίο μήνα, από κοινού με άγνωστους συνεργούς του, διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στην περιοχή της Γλυφάδας από τις οποίες αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και κοσμήματα.

Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί ότι έχουν διαπράξει άλλες έξι (6) διαρρήξεις-κλοπές από οικίες, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό των συνεργών του και την συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, συνεχίζεται.

Ο συλληφθείς, ο οποίος και κατά το παρελθόν έχει κατηγορηθεί για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Ελληνική Αστυνομία 

Προβλήθηκε 453 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.