Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολη
 
 
Τα θρασύδειλα ανθρωποειδή δεν σταμάτησαν μέχρι το τελευταίο βράδυ πριν τις εκλογές, να καταστρέψουν μέσα στο σκοτάδι, κατά την προσφιλή τακτική τους και ενώ τα προηγούμενα βράδια κατέστρεφαν σαν τα ποντίκια, μέσα στη νύχτα, το προεκλογικό υλικό, χθες το βράδυ βανδάλισαν και το προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ και της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στην πλατεία Ανεξαρτησίας.
 
 
Η ενέργεια αυτή αποτελεί τη συνέχεια μιας σχεδιασμένης επίθεσης που διεξάγεται το τελευταίο διάστημα, σε οτιδήποτε γράφει ΚΚΕ και "Λαϊκή Συσπείρωση", σε οτιδήποτε ζητάει από το λαό να συμπορευτεί με το ΚΚΕ, όχι μόνο στο Δήμο μας αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα.
 
Θεωρούμε πως δεν είναι τυχαίο το κυνήγι της αφίσας και των πανό μας.
 
Τους ενοχλεί το κάλεσμα για ενίσχυση του ΚΚΕ παντού, καθώς αυτή η ψήφος θα είναι ψήφος αντίστασης και απάντησης προς όλες τις κυβερνήσεις, προηγούμενες και σημερινές, για τα μνημόνια που μας φόρτωσαν αλλά και προς τους "ανεξάρτητους" εκπροσώπους τους στις Τοπικές Διοικήσεις, που εφαρμόζουν αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές. Τους ενοχλεί η δυναμική που αναπτύσσεται όλο αυτό το διάστημα ενάντια σε αυτό που στερεί το δικαίωμα του λαού στη ζωή και όχι μόνο στην επιβίωση.
 
Είναι γελασμένα τα τσιράκια του συστήματος ότι με αυτή την τακτική τους θα φοβίσουν το λαό.
 
Είναι "βαθιά νυχτωμένοι" αν πιστεύουν ότι τέτοιες ενέργειες θα σταματήσουν τη δράση των κομμουνιστών.
Το ΚΚΕ σε όλη την εκατοντάχρονη πορεία του δεν έκανε βήμα πίσω από τον αγώνα για την υπεράσπιση της εργατικής τάξης.
 
Δεν αργεί η ώρα της απάντησή, από το εργατικό λαϊκό κίνημα, που θα τους βάλει εκεί που ανήκουν: Στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.
 
Η απάντηση είναι μια!!!
Συμπόρευση με το ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ

Προβλήθηκε 527 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ :   ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ''ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ''    ΑΠΕΙΛΕΣ και ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ…

Τρείς μήνες ήταν αρκετοί ώστε η νέα δημοτική αρχή να δείξει τις προθέσεις της….και το πρόσωπο της. Με πρακτικές “παλιές” παρά το “νέο” που “ευαγγελίζονται”….. και λογικές “παλιοκομματικού” τύπου….όπως τα “δικά μας” παιδιά...και τα “άλλα”.

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.