Όταν προ μηνός απευθύναμε πρόσκληση στον απερχόμενο Δήμαρχο για δημόσια αντιπαράθεση, αυτός αλαζονικά την απέφυγε, θεωρώντας μας αμελητέο αντίπαλο.

Όμως οι δημότες της Ηλιούπολης είχαν άλλη άποψη. Επέλεξαν Αλλαγή στην πόλη και προέκριναν την παράταξή μας στον δεύτερο γύρο, για να αναμετρηθεί με την κακοδιαχείριση, τη σπατάλη, την ενός ανδρός αρχή.

Ήρθε η στιγμή να αποδεχθεί την πραγματικότητα. Δημοκρατία σημαίνει διάλογος.

Όποιος τον αποφεύγει, ουσιαστικά αποδέχεται ότι δεν μπορεί μέσα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο να συνθέσει, να ενώσει και να διοικήσει δίκαια και δημοκρατικά.

Ήρθε η στιγμή της αναμέτρησης για τον απολογισμό του δημοτικού έργου, τις ιδέες και το πρόγραμμα για την Ηλιούπολη του Αύριο.

Η Ηλιούπολη αλλάζει!!!

ΗλιουπΟλοι μαζί - ΕΝΑΚ 

Προβλήθηκε 309 φορές

Με λειτουργία στα Ουκρανικά άρχισε το σαρανταλείτουργο, στην Αγία Μαρίνα Ηλιουπόλεως

Την θεία λειτουργία τέλεσε, με την άδεια και ευλογία του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, ο Μητροπολίτης Βινίτσης και Μπάρσκι Συμεών, της Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Ουκρανίας.

Συναντήσεις με τους επικεφαλής των παρατάξεων «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», Τάσο Ευσταθίου και «Πρώτα η Ηλιούπολη», Ηλία Πανταζόπουλο, είχε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης

Τόσο η συνάντηση με τον κ. Ευσταθίου όσο και η συνάντηση με τον κ. Πανταζόπουλο έγινε μέσα σε πολύ θετικό κλίμα, καθώς διαπιστώνεται από όλους η σημασία της παρουσίας πλέον ενός θεσμικού φορέα, όπως ο Εμπορικός Σύλλογος, που εκπροσωπεί τους ανθρώπους που επιχειρούν στην Ηλιούπολη.