Όταν προ μηνός απευθύναμε πρόσκληση στον απερχόμενο Δήμαρχο για δημόσια αντιπαράθεση, αυτός αλαζονικά την απέφυγε, θεωρώντας μας αμελητέο αντίπαλο.

Όμως οι δημότες της Ηλιούπολης είχαν άλλη άποψη. Επέλεξαν Αλλαγή στην πόλη και προέκριναν την παράταξή μας στον δεύτερο γύρο, για να αναμετρηθεί με την κακοδιαχείριση, τη σπατάλη, την ενός ανδρός αρχή.

Ήρθε η στιγμή να αποδεχθεί την πραγματικότητα. Δημοκρατία σημαίνει διάλογος.

Όποιος τον αποφεύγει, ουσιαστικά αποδέχεται ότι δεν μπορεί μέσα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο να συνθέσει, να ενώσει και να διοικήσει δίκαια και δημοκρατικά.

Ήρθε η στιγμή της αναμέτρησης για τον απολογισμό του δημοτικού έργου, τις ιδέες και το πρόγραμμα για την Ηλιούπολη του Αύριο.

Η Ηλιούπολη αλλάζει!!!

ΗλιουπΟλοι μαζί - ΕΝΑΚ 

Προβλήθηκε 396 φορές

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ''Μ.ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ'': ''Όλοι στην κινητοποίηση 1/6 στις 7 μ.μ. στα Προπύλαια Συμμετέχουμε μαζικά στην ΑΠΕΡΓΙΑ στις 9/6!''

Όλοι στον Αγώνα να μην ψηφιστεί το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο! Να καταργηθεί τώρα τροπολογία και Υπουργική Απόφαση για τις κάμερες στην τάξη!

Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης: ''Δελτίο Τύπου και Δήλωση Άρνησης Βιντεοσκόπησης''

Μετά την ανακοίνωση της επαναλειτουργίας των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων της χώρας, η Ένωσή μας επικοινώνησε με την πρόεδρο της Α' βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, για να ενημερωθεί για το θέμα της καθαριότητας των σχολείων του Δήμου μας.