21 Μαΐου 2014 Το ΕΝΑΚ στηρίζει δημόσια και δυναμικά στο 2ο γύρο το Χρήστο Κοκοτίνη. Αναδημοσιεύουμε αυτούσια την ανακοίνωση της εποχής.

ΔEΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
της 21 Μαΐου 2014

Το ΕΝΑΚ, ο Δημήτρης Πανταζόπουλος και οι υποψήφιοι του συνδυασμού, δώσαμε ένα ωραίο, καθαρό και δυναμικό αγώνα με στόχο μια ανεξάρτητη αυτοδιοικητική και προοδευτική αρχή, προς όφελος της κοινωνίας των πολιτών και τους οποίους ευ-χαριστούμε που στήριξαν τη πρόταση μας.

Οι πολίτες απαιτούν μια Δημοτική αρχή που ξέρει να σέβεται, να ακούει, να συνθέτει, να ενώνει και να εμπνέει τους πολίτες. Το Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα θα συνεχίσει να παλεύει μέσα και έξω από το Δημ. Συμβούλιο με θέσεις , δράσεις και προτάσεις για τα προβλήματα της καθημερινότητας και την προοπτική της πόλης.

Το ΕΝΑΚ πιστεύει ότι οι πολίτες πρέπει να αντιδράσουν απέναντι στον αυταρχισμό, την αλαζονεία και τη χειραγώγηση συνειδήσεων.

Στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Χρήστου Κοκοτίνη τη Β΄ Κυριακή με προσδοκία για αλλαγή στην πόλη, κατοχύρωση γνώμης, κοινωνική συμφωνία στη βάση.

Ο Επικεφαλής του ΕΝΑΚ
Δημήτρης Πανταζόπουλος

2 Ιουνίου 2019. Οι συνθήκες στη πόλη δεν έχουν αλλάξει. Ήμουν βέβαιος φίλε Χρήστο, ότι εσύ και η παράταξη σου, ΗλίουΠόλις Ανθρώπινη πόλη θα έπραττες το αυτονόητο.

Η ανακοίνωση που εξέδωσες δημιούργησε μόνο προβληματισμό και απογοήτευση στην Ηλιούπολη. Η μη καθαρή στάση σας είναι και ανεξήγητη και περίεργη. Εσύ Χρήστο σίγησες… Η Ηλιούπολη προχωρά μπροστά.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου οι πολίτες αποφασίζουν δυναμικά, αποφασιστικά,  δημοκρατικά, ενωτικά.

Ψηφίζουν ΗλιούπΟλοι μαζί-ΕΝΑΚ (Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα)

Ψηφίζουν Γιώργο Χατζηδάκη

Προχωράμε μπροστά
Προχωράμε μαζί
Προχωράμε όλοι

Για μια πόλη φιλική και φιλόξενη,
Σύγχρονη και προσβάσιμη
Ανθρώπινη και διακριτή.

Δημήτρης Πανταζόπουλος
Επικεφαλής ΕΝΑΚ
 

Προβλήθηκε 1225 φορές

Δημοτική Κίνηση ''ΗΛΙΟΥ-πόλις, Ανθρώπινη πόλη'' : ''Ερωτήματα για τις απευθείας αναθέσεις της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης''

Διαβάζοντας τις τελευταίες αναρτήσεις στη Διαύγεια των απευθείας αναθέσεων της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μας γεννιούνται εύλογα ερωτήματα:

Ευχαριστήρια επιστολή της Πνευματικής και Πολιτιστικής Εστίας Ηλιούπολης προς τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας.

Για όλους βρίσκει λύσεις ο πρόεδρος του εκκλησιαστικού συμβουλίου του ναού μας. Ευχαριστήριο της Εστίας για την φιλοξενία των γραφείων τους στο κτήριο του ναού.

HELLINIKA HOAXES: ''Οι φωτογραφίες αυτές ΔΕΝ δείχνουν τον καθηγητή στην Ηλιούπολη που συνελήφθη για σχέσεις με ανήλικη''

Ισχυρισμός:Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν τον συλληφθέντα τον Ιούλιο του 2020 44χρονο καθηγητή γυμνασίου στην Ηλιούπολη με την ανήλικη μαθήτριά του...