21 Μαΐου 2014 Το ΕΝΑΚ στηρίζει δημόσια και δυναμικά στο 2ο γύρο το Χρήστο Κοκοτίνη. Αναδημοσιεύουμε αυτούσια την ανακοίνωση της εποχής.

ΔEΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
της 21 Μαΐου 2014

Το ΕΝΑΚ, ο Δημήτρης Πανταζόπουλος και οι υποψήφιοι του συνδυασμού, δώσαμε ένα ωραίο, καθαρό και δυναμικό αγώνα με στόχο μια ανεξάρτητη αυτοδιοικητική και προοδευτική αρχή, προς όφελος της κοινωνίας των πολιτών και τους οποίους ευ-χαριστούμε που στήριξαν τη πρόταση μας.

Οι πολίτες απαιτούν μια Δημοτική αρχή που ξέρει να σέβεται, να ακούει, να συνθέτει, να ενώνει και να εμπνέει τους πολίτες. Το Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα θα συνεχίσει να παλεύει μέσα και έξω από το Δημ. Συμβούλιο με θέσεις , δράσεις και προτάσεις για τα προβλήματα της καθημερινότητας και την προοπτική της πόλης.

Το ΕΝΑΚ πιστεύει ότι οι πολίτες πρέπει να αντιδράσουν απέναντι στον αυταρχισμό, την αλαζονεία και τη χειραγώγηση συνειδήσεων.

Στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Χρήστου Κοκοτίνη τη Β΄ Κυριακή με προσδοκία για αλλαγή στην πόλη, κατοχύρωση γνώμης, κοινωνική συμφωνία στη βάση.

Ο Επικεφαλής του ΕΝΑΚ
Δημήτρης Πανταζόπουλος

2 Ιουνίου 2019. Οι συνθήκες στη πόλη δεν έχουν αλλάξει. Ήμουν βέβαιος φίλε Χρήστο, ότι εσύ και η παράταξη σου, ΗλίουΠόλις Ανθρώπινη πόλη θα έπραττες το αυτονόητο.

Η ανακοίνωση που εξέδωσες δημιούργησε μόνο προβληματισμό και απογοήτευση στην Ηλιούπολη. Η μη καθαρή στάση σας είναι και ανεξήγητη και περίεργη. Εσύ Χρήστο σίγησες… Η Ηλιούπολη προχωρά μπροστά.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου οι πολίτες αποφασίζουν δυναμικά, αποφασιστικά,  δημοκρατικά, ενωτικά.

Ψηφίζουν ΗλιούπΟλοι μαζί-ΕΝΑΚ (Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα)

Ψηφίζουν Γιώργο Χατζηδάκη

Προχωράμε μπροστά
Προχωράμε μαζί
Προχωράμε όλοι

Για μια πόλη φιλική και φιλόξενη,
Σύγχρονη και προσβάσιμη
Ανθρώπινη και διακριτή.

Δημήτρης Πανταζόπουλος
Επικεφαλής ΕΝΑΚ
 

Προβλήθηκε 997 φορές

Κι.Π.Η.: ''Καταγγελία πολιτών για τη δόμηση ναού, σε δημόσια, δασική περιοχή του Υμηττού''

Στη δημόσια δασική περιοχή του Υμηττού, στη Ζώνη Προστασίας Β του Προεδρικού Διατάγματος ΦΕΚ 544/Δ/1978, στα όρια της προστατευόμενης περιοχής Natura 2000 -Αισθητικό δάσος Καισαριανής– Λίμνη Βουλιαγμένης» (GR3000006), Τόπου Κοινοτικής Σημασίας SCI, βρίσκεται, περίπου από το 1950, το παλιό γραφικό εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, που ανήκει στη Μητρόπολη Αθηνών

Γαβριήλ Αραμπατζή - ''Η Πόλη που θέλω'' : Άλλα συζητήσαμε, αλλά ψηφίσαμε και άλλα αναρτήθηκαν στη Διαύγεια.

Η 8η αναμόρφωση προϋπολογισμού για το έτος 2018, η οποιαδήποτε αναμόρφωση πρέπει να οφείλεται σε ανάγκες που δεν είχαν προβλεφθεί αρχικά και σε μειώσεις κονδυλίων λόγω μη εκτέλεσης του αρχικού σχεδιασμού (προϋπολογισμού) που αφορά τις υπηρεσίες του δήμου.