Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της 29-5-2019, στου Ζωγράφου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, δύο 15χρονοι ημεδαποί, κατηγορούμενοι για σύσταση συμμορίας, ληστείες κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου περί όπλων.
 
Συγκατηγορούμενοι των ανωτέρω είναι τρεις (3) επιπλέον ημεδαποί, ένας εκ των οποίων είναι ήδη έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα.
 
Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα που διενεργήθηκε, οι δράστες κατά το τελευταίο 2μηνο, ενεργώντας από κοινού, διέπρατταν ληστείες σε βάρος ανηλίκων σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
 
Όσον αφορά τον τρόπο δράσης, προσέγγιζαν σε ομάδες τριών – τεσσάρων ατόμων τα υποψήφια θύματά τους και με χρήση σωματικής βίας ή με απειλή μαχαιριών, τα ακινητοποιούσαν και τους αφαιρούσαν κινητά τηλέφωνα και τιμαλφή.
 
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί δώδεκα (12) περιπτώσεις ληστειών σε βάρος ανηλίκων, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 

Προβλήθηκε 491 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.