Ο συνδυασμός «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» & ο επικεφαλής Τάσος Ευσταθίου, ευχαριστούν τους ψηφοφόρους, τους συνεργάτες, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, τους εκλογικούς αντιπροσώπους, τους εθελοντές κ.α., που τους στήριξαν στην αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 και τους κατέταξαν στην τρίτη θέση του δημοτικού συμβουλίου δίνοντάς τους 6 έδρες.

Με αίσθημα ευθύνης, απέναντι σε όλους όσους στήριξαν την πρόταση για μια διαφορετική Ηλιούπολη και σεβόμενοι το αποτέλεσμα των εκλογών και τη διοίκηση που θα επιλέξουν οι πολίτες, έχουν ως στόχο να ελέγχουν, να προτείνουν και να συμβάλλουν ουσιαστικά στα κοινά της Ηλιούπολης, προκειμένου να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των πολιτών. Θα βρίσκονται δε καθημερινά δίπλα στους πολίτες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο συνδυασμός «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» έχοντας ως πάγια αρχή τον σεβασμό στην προσωπικότητα όλων αυτών, που ως σκεπτόμενοι άνθρωποι επέλεξαν να στηρίξουν έμπρακτα με την ψήφο τους την πρόταση του για την Ηλιούπολη, θεωρεί απόλυτα αυτονόητη την μόνη επιλογή που εκφράζει αυτόν τον σεβασμό, την επιλογή της ψήφου κατά συνείδηση στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, με το ίδιο σκεπτικό που πριν από τις εκλογές ζητούσε την ψήφο του κάθε Ηλιουπολίτη.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», Τάσος Ευσταθίου, κατά την προεκλογική περίοδο με σαφήνεια έχει τοποθετηθεί για την κατάσταση στην πόλη μας.


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
Γραφείο Τύπου

 

Προβλήθηκε 711 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.