Ολοκληρώθηκε ο κύκλος μιας πάγιας τακτικής, αμέσως μετά την ετυμηγορία του λαού τη πρώτη Κυριακή των εκλογών, οι Δημοτικές παρατάξεις που «αποκλείστηκαν» «να παίρνουν» θέση υπέρ, κατά η λευκό για την ψήφο της δεύτερης Κυριακής.

Το κλείσιμο της προεκλογικής «εκστρατείας» έγινε με την τραγική συγκέντρωση του απερχόμενου Δημάρχου τη Παρασκευή το βράδυ στη Πλατεία Φλέμινγκ.

Ένα ρεσιτάλ απόγνωσης ενός αποτυχημένου Δημάρχου που το τελευταίο επιχείρημά του είναι η αγάπη , η πολύ αγάπη του , η μέχρι αυτοθυσίας προσωπική και μοναδική αγάπη του για την Ηλιούπολη!

Έχει χαρίσματα βλέπετε η Ηλιούπολη!

Κάλεσε λοιπόν τους Ηλιουπολίτες να τον ψηφίσουν και ως «αγαπητικό της Ηλιούπολης». Έναν, τον μοναδικό «αγαπητικό της Ηλιούπολης» !

Ξέμεινε η Ηλιούπολη από «αγαπητικούς» ! Της έμεινε μόνο ένας! Οι άλλοι δεν την αγαπάνε, είναι «αλλοδαποί»!

Από Δήμαρχο ξέμεινε η Ηλιούπολη κ. Βαλασόπουλε και οι Ηλιουπολίτες εκλέγουν Δήμαρχο!

Οι «αγαπησιάρηδες» λοιπόν από εκεί και με το ΚΙΝΑΛ !

Οι άλλοι, οι πολίτες, από εδώ !

Για τις εκλογές της Κυριακής 2 Ιουνίου 2019 για το αξίωμα του Δημάρχου, με αντιπαρατιθέμενες τις υποψηφιότητες των κ. κ. Χατζηδάκη και Βαλασόπουλου, οι επτά παρατάξεις, που αποκλείστηκαν, επέλεξαν την ουδέτερη στάση «αποδεσμεύοντας» κατά το «κοινώς λεγόμενο» τους πολίτες που τους ψήφησαν, να ψηφήσουν κατά συνείδηση!

Πάμε λοιπόν να δούμε μερικά στοιχεία ακόμα!

Πέντε «αριστερές» «κομουνιστογενείς» Δημοτικές Παρατάξεις νίπτουν τας χείρας τους!

Δύο Παρατάξεις γέννημα και θρέμμα της συντηρητικής παράταξης «αποδεσμεύουν» τους φίλους τους να πράξουν κατά συνείδηση!

Μας μένουν οι δύο «μονομάχοι» της Κυριακής 2 Ιουνίου 2019:

Ο Γιώργος Χατζηδάκης που αναδεικνύει το έλλειμμα Δημοκρατίας και διαλόγου στο Δημοτικό Συμβούλιο και υπόσχεται προτεραιότητα στην αποκατάσταση του διαλόγου και τη Δημοκρατική Λειτουργία των θεσμών, για το μέλλον της Ηλιούπολης.

Ο Βασίλης Βαλασόπουλος που δεν του φτάσανε τα 9 χρόνια να ολοκληρώσει το έργο του και ζητάει να συνεχίσει το «Τιτάνιο» έργο του, βασισμένο στην «ενός ανδρός αρχή» και στην τακτική του «διαίρει και βασίλευε»!

Τώρα πρόσθεσε και το αγαπησιάρικο επιχείρημα την «αγάπη» του!

Εν τω μεταξύ η Ηλιούπολη βουλιάζει στη βρώμα, την υποβάθμιση του επιπέδου ζωής των Δημοτών , βράζει κυριολεκτικά «στο ζουμί της» με τα προβλήματα καθημερινότητας να είναι έξω από τη πόρτα μας!

Η πόλη μένει πίσω!

Η ευθύνη δεν είναι μόνο του Βαλασόπουλου, τη μοιράζεται εξ ίσου με τις αντιπολιτευόμενες ηγεσίες που αποδείχθηκαν «μικρότερες των περιστάσεων» , που δεν μπόρεσαν να αντισταθούν αποτελεσματικά στις αυταρχικές συμπεριφορές του κ. Βαλασόπουλου!

Πάνω σ αυτή την ανικανότητα «πάτησε» και συνεχίζει να «χρησιμοποιεί» και να χτίζει ο Βασίλης Βαλασόπουλος το καθεστώς του!

Τη Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 είναι η ημέρα του Λαού της Ηλιούπολης!

Οι Δημότες καλούνται να αξιολογήσουν την ικανότητα του επόμενου Δημάρχου τους, να εξασφαλίσει συνεργασίες, συγκλίσεις ανθρώπων, συλλογικοτήτων και προγραμμάτων και αυτός είναι ο Γιώργος Χατζηδάκης !

Οι Δημότες με την απόφασή τους να εκλέξουν Δήμαρχο τον Γιώργο Χατζηδάκη είναι βέβαιο πως θα θέσουν σε κίνηση σημαντικές αλλαγές για την εξυγίανση της πολιτικής ζωής της Ηλιούπολης!

Εννέα παρατάξεις στην Ηλιούπολη, τι διαφορετικό έχουν να υπηρετήσουν εκτός από «προσωπικούς» εγωισμούς και επιδιώξεις;

Λίγο μπερδεμένα σας τα λέω έ!

Πως αλλιώς να γίνει ; Μπερδεμένη δεν είναι η κατάσταση;

Γι' αυτό δεν γίνονται οι εκλογές; Για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα!

Ψήφος στο Γιώργο Χατζηδάκη ξεκαθαρίζει τα πράγματα και ξαναφέρνει τη Δημοκρατία στην Ηλιούπολη!

Ας τελειώνουμε με την «ποσοτική» πλευρά των «οπαδών» της Δημοκρατίας , υπάρχει και η ποιοτική πλευρά των «πολιτών» της Δημοκρατίας!

 

Γιώργος Μπαλτάς
Ηλιούπολη 1.6.2019

Προβλήθηκε 1226 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...