Αυτό το κείμενο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο εδώ και καιρός από την Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης.

''Το πρωί της Πέμπτης (06.06.2019), καθαρίζουμε την παραρεμάτια περιοχή του ρέματος της Πικροδάφνης, για να προετοιμάσουμε το χώρο για τη γιορτή της Κυριακής. (4η Γιορτή για την Πικροδάφνη

Συνάντηση στο πάρκο της Πικροδάφνης, μπροστά από την παιδική χαρά που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Βουλιαγμένης στην Ηλιούπολη.

Εμείς βάζουμε τα γάντια, τα εργαλεία, τις σακούλες κι εσείς την καλή πρόθεση και διάθεση… Πάρτε το καφεδάκι σας ή το χυμό σας κι ελάτε! Γίνονται απολαυστικότερα στη σκιά των καταπράσινων δέντρων, δίπλα στην πανέμορφη Πικροδάφνη!

Στις 9:00 το πρωί της Πέμπτης 6 Ιουνίου, στο πάρκο της οδού Τζαβέλλα, μπροστά από την παιδική χαρά σας περιμένουμε!

Πληροφορίες: 6972984474, 6948044933''

https://kipi.gr

Δείτε ένα κείμενο της Κι.Π.Η. για το Πάρκο (εδώ)

Έτσι σήμερα Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019,  περιμέναμε κόσμο, πλήθος υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, ευαισθητοποιημένων ενεργών πολιτών να έχουν στα χέρια τους σακούλες και εργαλεία και να βοηθούν τα μέλη της Κίνησης Πολιτών Ηλιούπολης στο έργο τους.

Ένα έργο, μία προσπάθεια που εντέλει έγινε από λίγους, από πολύ λίγους θα λέγαμε, που όμως τα όνειρα, η αγάπη και οι απόψεις τους για την Ηλιούπολη και το πράσινο είναι συναισθήματα αληθινά και όχι προεκλογικά, και είμαι σίγουρος ότι θα παραμείνουν έτσι για πάντα.

Μπράβο στην Ευαγγελία και σε όσους ονειροπόλους βρέθηκαν σήμερα στην Πλατεία Τζαβέλα.

Τάκης Παπαδόπουλος (Ηλιούπολη για όλους)

Προβλήθηκε 892 φορές