Αυτό το κείμενο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο εδώ και καιρός από την Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης.

''Το πρωί της Πέμπτης (06.06.2019), καθαρίζουμε την παραρεμάτια περιοχή του ρέματος της Πικροδάφνης, για να προετοιμάσουμε το χώρο για τη γιορτή της Κυριακής. (4η Γιορτή για την Πικροδάφνη

Συνάντηση στο πάρκο της Πικροδάφνης, μπροστά από την παιδική χαρά που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Βουλιαγμένης στην Ηλιούπολη.

Εμείς βάζουμε τα γάντια, τα εργαλεία, τις σακούλες κι εσείς την καλή πρόθεση και διάθεση… Πάρτε το καφεδάκι σας ή το χυμό σας κι ελάτε! Γίνονται απολαυστικότερα στη σκιά των καταπράσινων δέντρων, δίπλα στην πανέμορφη Πικροδάφνη!

Στις 9:00 το πρωί της Πέμπτης 6 Ιουνίου, στο πάρκο της οδού Τζαβέλλα, μπροστά από την παιδική χαρά σας περιμένουμε!

Πληροφορίες: 6972984474, 6948044933''

https://kipi.gr

Δείτε ένα κείμενο της Κι.Π.Η. για το Πάρκο (εδώ)

Έτσι σήμερα Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019,  περιμέναμε κόσμο, πλήθος υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, ευαισθητοποιημένων ενεργών πολιτών να έχουν στα χέρια τους σακούλες και εργαλεία και να βοηθούν τα μέλη της Κίνησης Πολιτών Ηλιούπολης στο έργο τους.

Ένα έργο, μία προσπάθεια που εντέλει έγινε από λίγους, από πολύ λίγους θα λέγαμε, που όμως τα όνειρα, η αγάπη και οι απόψεις τους για την Ηλιούπολη και το πράσινο είναι συναισθήματα αληθινά και όχι προεκλογικά, και είμαι σίγουρος ότι θα παραμείνουν έτσι για πάντα.

Μπράβο στην Ευαγγελία και σε όσους ονειροπόλους βρέθηκαν σήμερα στην Πλατεία Τζαβέλα.

Τάκης Παπαδόπουλος (Ηλιούπολη για όλους)

Προβλήθηκε 464 φορές

Παροχή εντολής προς δικηγόρους του Δήμου για παράσταση σε ποινικό δικαστήριο.

Ο Χρήστος Καλαρρύτης ζήτησε με την με αριθ. πρωτ. 1286/22-01-2020 αίτησή του, νομική εκπροσώπηση επί δίκης στην οποία είναι κατηγορούμενος για τον θάνατο του Πάγκα Σωτήριου σε τροχαίο ατύχημα την 04-04-2014 ως πρώην Αντιδήμαρχος Πόλης. Ο λόγος που παραπέμπεται έχει να κάνει με ανωμαλία οδοστρώματος για την οποία κρίθηκε ότι υπήρχε συνυπαιτιότητα του Δήμου

Το βρήκαμε ή ακόμα ψάχνουμε;

Είχε χαθεί το Βιβλίο Πρωτοκόλλου Εισερχομένων - Εξερχομένων Εγγράφων και των καταγεγραμμένων σε αυτό εγγράφων από το ιδιαίτερο γραφείο Δημάρχου όπως μας είχε ενημερώσει ο κ. Δήμαρχος πριν ένα μήνα περίπου.