Αιματηρό επεισόδιο στην Καλλιθέα: Μαχαίρωσαν 19χρονο

Στα πέριξ 08 Ιουνίου 2019

Ένας 19χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, μετά από επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι, τα ξημερώματα στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το θύμα δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στον θώρακα, λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Μαντζαγριωτάκη και Γρυπάρη στην Καλλιθέα.

Οι δράστες που επιτέθηκαν για ασήμαντη αφορμή στον ίδιο και την παρέα του ήταν δύο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Οι φίλοι του νεαρού, τρία κορίτσια και ένα αγόρι ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ.

Με ασθενοφόρο ο τραυματίας διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο, οπού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Όμως η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σοβαρή

Η Ασφάλεια Αθηνών, από κάμερες καταστημάτων και τις περιγραφές των φίλων του θύματος, προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους δράστες.

Πηγή: ΕΡΤ 

Προβλήθηκε 761 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.