Με βαριοπούλες έσπασαν τράπεζα στη Λεωφόρο Συγγρού άγνωστοι τα ξημερώματα. Έγιναν τέσσερις προσαγωγές.
Η επίθεση στην τράπεζα έγινε σε υποκατάστημα το οποίο βρίσκεται στο ύψος του Νέου Κόσμου γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα της Κυριακής.
Οι άγνωστοι έφτασαν στην τράπεζα κρατώντας στα χέρια τους βαριοπούλες, σφυριά και πέτρες. Προκάλεσαν πολλές φθορές στο υποκατάστημα, καθώς άρχισαν να σπάνε τα τζάμια του κτιρίου.
Μετά την επίθεση οι άγνωστοι διέφυγαν στα στενά με την αστυνομία που έφτασε στο σημείο να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους. Τελικά οι αστυνομικοί προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές.
Στην κατεδάφιση 21 αυθαίρετων κτισμάτων εντός του ρέματος Πικροδάφνης προχώρησε την Τρίτη 21 Απριλίου η Πολεοδομία (Υπηρεσία Δόμησης) του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.
Μόνη, τρομοκρατημένη και σε πλήρη αποπροσανατολισμό βρέθηκε μια 12χρονη μέσα σε αστικό λεωφορείο στη Λεωφόρο Βάρης–Κορωπίου το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης.