Εκρηξη σε ΑΤΜ μηχάνημα έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας στον Αγιο Δημήτριο.
Ληστές λίγο μετά τις 04:00, βρέθηκαν σε ένα μηχάνημα όπου προσπάθησαν να το παραβιάσουν και να πάρουν τα χρήματα που είχε μέσα. Η αρχική προσπάθειά τους ήταν αποτυχημένη και μετά προσπάθησαν να γκρεμίσουν την τζαμαρία της τράπεζας, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να πάρουν τα χρήματα από το ΑΤΜ.
Προσπάθησαν να το γκρεμίσουν με ένα μαύρο αυτοκίνητο, όμως για κακή τους τύχη περνούσε από το σημείο ένα περιπολικό. Μόλις το αντιλήφθηκαν το έβαλαν στα πόδια, χωρίς να καταφέρουν να πάρουν τα χρήματα.
Η αστυνομία κάνει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Οι επιθέσεις σε ΑΤΜ έχουν γίνει καθημερινότητα πλέον, καθώς πριν μέρες στην Ηλιούπολη, άγνωστοι προσπάθησαν με έκρηξη, να διαρρήξουν μηχάνημα.
Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων Γεωργίου Ζώη εκφράζουν τα πιο θερμά και ειλικρινή τους συγχαρητήρια στον μαθητή τους Δημήτρη Παπαδόπουλο για τη συμμετοχή του στις θεατρικές παραστάσεις «’Ολιβερ Τουϊστ» και «Τα Χριστούγεννα του Σκρούτζ».