Εκρηξη σε ΑΤΜ μηχάνημα έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας στον Αγιο Δημήτριο.

Ληστές λίγο μετά τις 04:00, βρέθηκαν σε ένα μηχάνημα όπου προσπάθησαν να το παραβιάσουν και να πάρουν τα χρήματα που είχε μέσα. Η αρχική προσπάθειά τους ήταν αποτυχημένη και μετά προσπάθησαν να γκρεμίσουν την τζαμαρία της τράπεζας, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να πάρουν τα χρήματα από το ΑΤΜ.
 
Προσπάθησαν να το γκρεμίσουν με ένα μαύρο αυτοκίνητο, όμως για κακή τους τύχη περνούσε από το σημείο ένα περιπολικό. Μόλις το αντιλήφθηκαν το έβαλαν στα πόδια, χωρίς να καταφέρουν να πάρουν τα χρήματα. 
 
Η αστυνομία κάνει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. 
 
Οι επιθέσεις σε ΑΤΜ έχουν γίνει καθημερινότητα πλέον, καθώς πριν μέρες στην Ηλιούπολη, άγνωστοι προσπάθησαν με έκρηξη, να διαρρήξουν μηχάνημα.
 
Πηγή: iefimerida.gr 

Προβλήθηκε 524 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.