ΜαχόμενΗλιούπολη
 
Μία μόνο ώρα έντονης βροχόπτωσης ήταν αρκετή για να δείξει τα όριά του το μεγάλο “προεκλογικό” (Διαδημοτικό) αντιπλημμυρικό έργο της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής.
 
Ένα έργο με κόστος, του πρώτου σταδίου που παραδόθηκε, 11.5 εκατομμυρίων για την Περιφέρεια Αττικής, το οποίο αποτελεί «ένα νευραλγικής σημασίας έργο που λύνει οριστικά ένα από τα μείζονα προβλήματα της πόλης και την θωρακίζει αντιπλημμυρικά».
 
 
Ένα καλοκαιρινό μπουρίνι ήταν αρκετό για να επιβεβαιώσει τις αμφιβολίες περί διακοσμητικότητας του συγκεκριμένου έργου καθώς τα βίντεο και οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί ισοδυναμούν με χίλιες λέξεις. Οι δρόμοι μετατράπηκαν ξανά σε χειμάρρους προκαλώντας ζημιές σε δημόσια και ιδιωτική περιουσία, αποτελώντας κίνδυνο για περαστικούς και κατοίκους. Τα φερτά υλικά εναποτέθηκαν σε κεντρικές οδικές αρτηρίες φτάνοντας μέχρι και τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.
 
 
Υπενθυμίζουμε σε κάθε πρώην και επίδοξο διαχειριστή πως οι γειτονιές μας δεν είναι θεατρική σκηνή για να δίνουν τις ανεύθυνες παραστάσεις τους, η μνήμη μας κρατάει και μετά τη μέρα των εκλογών, τα κεφάλαια που διαχειρίζονται είναι βγαλμένα από τα ματωμένα πλεονάσματα που παράγει ο λαός.
 
Απαιτούμε έργα ουσιαστικά, μικρά και μεγάλα, από τον καθαρισμό των φρεατίων και τη συντήρηση των ρείθρων, μέχρι και την ανακήρυξη του Υμηττού σε Δασική Έκταση, την προστασία και την αναδάσωση του ώστε να περιοριστούν τα ύδατα και τα υλικά που κατέρχονται στην πόλη.
 
Απαιτούμε έργα με γνώμονα το ώφελος των κατοίκων, όχι το κέρδος των εργολάβων και των φίλων τους σε δήμους και περιφέρειες.
 

Δε θα περιμένουμε να θρηνήσουμε θύματα. 

Προβλήθηκε 672 φορές

«Πρώτα η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ» : Η «Δημοκρατική αντίληψη» της νέας διοίκησης

Όταν ο νεοεκλεγής δήμαρχος ευαγγελιζόταν προεκλογικά ότι θα φέρει τη Δημοκρατία στην πόλη μας και θα διώξει την αλαζονεία και τις καθεστωτικές συμπεριφορές δεν φανταζόμασταν ότι από τις πρώτες πολιτικές του πράξεις θα ήταν η νόθευση της λαϊκής εντολής.

Η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης σε διημερίδα στην Αχαΐα

Tο Σάββατο και την Κυριακή 14-15/09/2019 στη Κάτω Αχαΐα, η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης συμμετείχε στη διημερίδα που διοργάνωσε το Σώμα Εθελοντών Διασωστών – Πυροσβεστών Δυτικής Αχαΐας «Σ.Ε.ΔΙ.Π. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ»