Ο Δήμος Ηλιούπολης στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του, διοργανώνει και φέτος το καλοκαίρι δωρεάν θαλάσσια μπάνια, για τους κατοίκους της πόλης μας.
Για την εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος και την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων, προβλέπονται τα εξής:
Το πρόγραμμα θα εκτελείται καθημερινά με τουριστικά λεωφορεία, εκτός Σαββατοκύριακου και αργιών.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δείχνουν καθημερινά την κάρτα συμμετοχής τους στον υπεύθυνο του λεωφορείου.
Η κάρτα είναι ονομαστική, φέρει τη φωτογραφία του δικαιούχου και η θέση δεν μεταβιβάζεται.
Παιδιά κάτω των 6 ετών δεν καταλαμβάνουν θέση.
Οι περίοδοι διεξαγωγής του προγράμματος είναι οι εξής:
Α΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ 8/7/2019 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/7/2019
Β΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ 22/7/2019 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02/8/2019
Οι δημότες θα επιβιβάζονται στις στάσεις του Ο.Α.Σ.Α.
Οι δωρεάν κάρτες επιβίβασης θα δοθούν και για τις τέσσερις περιόδους από 24 Ιουνίου έως 28 Ιουνίου και ώρες 9.00 έως 12:00 στον προθάλαμο του κυλικείου του Δημαρχείου – είσοδος από οδό Σ. Βενιζέλου. Πληροφορίες: 2109970009
Για τη δήλωση της περιόδου προτίμησης από τους ενδιαφερόμενους, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με το χρόνο προσέλευσης στο χώρο παραλαβής των καρτών.
Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν εγκαίρως γιατί ενδεχομένως οι θέσεις να καλυφθούν άμεσα, λόγω μεγάλης ζήτησης.
Δικαιολογητικά που χρειάζονται κατά την παραλαβή των καρτών:
1.Φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΚΟ (ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή ΕΥΔΑΠ) που να πιστοποιεί τη μόνιμη κατοικία στην Ηλιούπολη.
2.Φωτογραφία συμμετέχοντος απαραίτητη.
Θα τηρηθούν αυστηρά και τυπικά όλες οι διαδικασίες που προαναφέρθηκαν, προκειμένου να υπάρχει καλή παροχή υπηρεσιών και για την αποφυγή παρεξηγήσεων.
Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.
παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.