Ό,τι είδαμε, ό,τι ακούσαμε, ό,τι είπαμε, ό,τι μας έμεινε…

Είδαμε ένα πάρκο να γεμίζει με τη ζεστή παρουσία σας!

Είδαμε και καμαρώσαμε χορευτές όλων των ηλικιών να χορεύουν όμορφους και λεβέντικους παραδοσιακούς χορούς! Το χορευτικό των ΚΑ.Π.Η. Ηλιούπολης, τα χορευτικά παιδιών και ενηλίκων του συλλόγου Ποντίων Αγίας Βαρβάρας”ο Φάρος” καθώς και του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Δημητρίου “Λαόπολις”!

Ακούσαμε υπέροχες και ποικίλες μουσικές, από τις ταλαντούχες φωνές της Λαρίσας Ιασωνίδου, του Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, του Γιώργου Μπεκιάρη, του Χρήστου Θεοδώρου, της Φωτεινής Σαββατιανού, του Πασχάλη Τσέρνα!

Ακούσαμε τον θαυμάσιο Μονόλογο της Γης, από τη 16χρονη Ναταλία Ζουπαντή, δεύτερης γενιάς Κι.Π.Η.!

Είπαμε για την κακοδιαχείριση των ρεμάτων στην Αττική, που καταστρέφει φυσικό πλούτο και σπαταλά οικονομικό, με ανυπολόγιστες επιπτώσεις για όλους μας, μερικές φορές ακόμη και την απώλεια ανθρώπινων ζωών (Μάνδρα, Μάτι)!

Είπαμε για την κακοδιαχείριση των απορριμμάτων και τη χωροθέτηση Χ.Υ.Τ.Α & Χ.Υ.ΤΥ. κοντά σε ρέμα….

Είπαμε για την ανάγκη να επαγρυπνούμε και να προστατεύουμε τα φυσικά αγαθά μας, για να μπορούμε να απολαμβάνουμε τα οφέλη που με σοφία η φύση μας προσφέρει και για να εξασφαλίζουμε καθαρό νερό, καθαρό ατμοσφαιρικό αέρα, καθαρή και ποιοτική τροφή…

Μας έμεινε η γεύση μιας γιορτής με ένα σημαντικό περιεχόμενο, της συνεύρεσης πολιτών που νοιάζονται την πόλη και τον τόπο τους, θέλουν να τα προστατέψουν και να βελτιώσουν.

Μας έμεινε η βεβαιότητα οτι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι γύρω μας, που στην ιεράρχηση των αναγκών τους, η διατήρηση και προστασία των φυσικών αγαθών έχει πρωτεύουσα θέση! Κι αυτό είναι πάρα πολύ θετικό!

Αναλυτικότερα και πολλά στιγμιότυπα δείτε ΕΔΩ 
 

Προβλήθηκε 199 φορές

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της πόλης, ότι μόνο για αύριο Παρασκευή 18/10/2019 τροποποιείται το δρομολόγιο επιστροφής της «Γραμμής 2» της Δημοτικής Συγκοινωνίας, λόγω έργων αποχέτευσης στην διασταύρωση της οδού Αγίου Κωνσταντίνου και Κριεζώτου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΗΛΙΟΥ- πόλις, Ανθρώπινη Πόλη για το Εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία

Γκρεμίστηκε το παραδοσιακό πανέμορφο ξωκκλήσι του Προφήτη Ηλία εκεί στην πλαγιά του Υμηττού. Κατάφερε και επέζησε από τις φωτιές και σε μια καλοκαιρινή όπως φαίνεται νύχτα το εξαφάνισαν εκεί στη β ζώνη Υμηττού.

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α. -  ΠΕΜΠΤΗ 17/10/2019 ΕΩΣ 11 Π.Μ.

Ενημερώνουμε τους Δημότες Ηλιούπολης, ότι αύριο Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) έχει προκηρύξει πανελλαδική στάση εργασίας, από την έναρξη της πρωινής βάρδιας έως και τις 11:00 πμ.