Το ΜέΡΑ25 παρακολουθεί χωρίς να σχολιάζει δηλώσεις ανθρώπων με τους οποίους συμπορευτήκαμε τους πρώτους μήνες του 2015.

Στο όνομα εκείνης της συμπόρευσης, δηλώνουμε ότι τους σεβόμαστε και τους αγαπάμε όλους.

Υστερόγραφο

Διαδίδεται από κάποιους από εκείνους τους συντρόφους, ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης, τον Αύγουστο του 2015, υπερψήφισε το 2ο πακέτο προαπαιτούμενων του 3ου Μνημονίου.

Υπενθυμίζουμε λοιπόν σε αυτούς τους συντρόφους πως το συγκεκριμένο νομοσχέδιο δεν είχε σχέση με το μνημόνιο.

Το είχαν χαρακτηρίσει μεν προαπαιτούμενο αλλά είχε να κάνει με την τραπεζική ένωση στην ΕΕ και ήταν μια ρύθμιση που αφορούσε όλα τα κράτη-μέλη, ακόμα κι εκείνα που δεν είχαν το ευρώ (Δανία, Βρετανία).

Ήταν ένα νομοσχέδιο που ψήφισε κάθε ενα από τα 28 εθνικά κοινοβούλια.

Ο ισχυρισμός ότι η υπερψήφιση εκείνης της ρύθμισης ισοδυναμεί με ψήφιση του μνημονίου, στο πλαίσιο μιας προσπάθειας να χαρακτηριστεί ο Γιάνης Βαρουφάκης… μνημονιακός, θα πρέπει να διασκεδάζει πολύ την τρόικα που αναγνωρίζει στο πρόσωπο του τον μεγαλύτερο εχθρό της

mera25.gr
 

Προβλήθηκε 596 φορές
Ο καιρός το Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες θα είναι ιδιαιτέρως έντονα και θα εμφανίσουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα στις ακόλουθες περιοχές: Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες (κυρίως Σκιάθο και Σκόπελο), Νότια Πιερία, Βόρεια Εύβοια, νομό Φθιώτιδας (στα βόρεια), νησιά ανατολικού Αιγαίου (κυρίως Χίο και Λέσβο).