Νέο χτύπημα σε μηχάνημα ΑΤΜ στη Γλυφάδα.

Στα πέριξ 17 Ιουνίου 2019

Ενα ακόμη «χτύπημα» από την συμμορία των ΑΤΜ, που τα ξημερώματα της Δευτέρας προκάλεσε έκρηξη σε μηχάνημα, αυτή τη φορά στην Ανω Γλυφάδα.
 
Συγκεκριμένα, περίπου στις 03:40, άγνωστοι προχώρησαν σε έκρηξη μηχανήματος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου της περιοχής, στη συμβολή των οδών Γούναρη και Ιθάκης.
 
Από την έκρηξη δημιούργησαν εκτεταμένες ζημιές στο μηχάνημα, αλλά και στην πρόσοψη του καταστήματος. Οι δράστες, σύμφωνα με μάρτυρες, ήταν τέσσερις και αφού ανατίναξαν το μηχάνημα, άρπαξαν τις κασετίνες με τα χρήματα και διέφυγαν με ένα ασημί αυτοκίνητο.
 
Το ίδιο ΑΤΜ είχε γίνει στόχος πριν 20 μέρες περίπου, όταν το είχαν κάψει. Αρκετά χαρτονομίσματα σκορπίστηκαν σε όλο το τετράγωνο, με τους ληστές να αρπάζουν το υπόλοιπο ποσό που ήταν μέσα στις κασετίνες. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα για να τους εντοπίσει.
 

Πηγή: iefimerida.gr 

Προβλήθηκε 622 φορές

Άγιος Δημήτριος: Κινηματογραφική καταδίωξη με κλεμμένο αυτοκίνητο που ''μπούκαρε'' σε ίντερνετ καφέ

Ο οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματος στην οδό Ιωάννου Μεταξά και προσέκρουσε, αρχικά, σε δύο σταθμευμένες μηχανές και μετά σε πρόσοψη ίντερνετ καφέ, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός

Άλιμος: Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου από δέκα ανηλίκων - Του έσπασαν κόκκαλο κάτω από το μάτι, νοσηλεύεται στο ''Παίδων,''

Παρέα 10 παιδιών επιτέθηκαν με γροθιές στον 13χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», στην χειρουργική κλινική με σπασμένο ζυγωματικό οστό κάτω από το μάτι