Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας στην πυροσβεστική, όταν aργά το βράδυ ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα, που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας, στην οδό Ηρακλέους στη Καλλιθέα.

Η πυροσβεστική βρέθηκε στο σημείο με 6 οχήματα και 15 πυροσβέστες, σβήνοντας άμεσα την φωτιά.

Στην πολυκατοικία  δύο άτομα  χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν και να τους παρασχεθεί οξυγόνο, καθώς δημιουργήθηκαν αναπνευστικά προβλήματα από την πυρκαγιά.

Η μία γυναίκα μάλιστα ήταν ηλικιωμένη που έμενε στον τέταρτο όροφο όπου χρειάστηκε την βοήθεια των πυροσβεστών για να βγει έξω, όπως επίσης και ένα ακόμη άτομο, με το ΕΚΑΒ να τους παράσχει οξυγόνο.

Δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της πυρκαγιάς στο διαμέρισμα, με την πυροσβεστική να ερευνά το περιστατικό.

Προβλήθηκε 450 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.