Φωτιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα – Απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα.

Στα πέριξ 18 Ιουνίου 2019

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας στην πυροσβεστική, όταν aργά το βράδυ ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα, που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας, στην οδό Ηρακλέους στη Καλλιθέα.

Η πυροσβεστική βρέθηκε στο σημείο με 6 οχήματα και 15 πυροσβέστες, σβήνοντας άμεσα την φωτιά.

Στην πολυκατοικία  δύο άτομα  χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν και να τους παρασχεθεί οξυγόνο, καθώς δημιουργήθηκαν αναπνευστικά προβλήματα από την πυρκαγιά.

Η μία γυναίκα μάλιστα ήταν ηλικιωμένη που έμενε στον τέταρτο όροφο όπου χρειάστηκε την βοήθεια των πυροσβεστών για να βγει έξω, όπως επίσης και ένα ακόμη άτομο, με το ΕΚΑΒ να τους παράσχει οξυγόνο.

Δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της πυρκαγιάς στο διαμέρισμα, με την πυροσβεστική να ερευνά το περιστατικό.

Προβλήθηκε 591 φορές

''Έφυγε'' από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Νέας Σμύρνης και παλιός πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Γιώργος Σιότροπος

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει δημοτική δαπάνη την Παρασκευή 1η Αυγούστου το πρωί στο Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Φωτεινής Νέας Σμύρνης και η ταφή στη συνέχεια στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης