Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ηλιούπολη και συγκεκριμένα στην Αγία Μαρίνα.

Τα μαθητικά μου χρόνια ξεκίνησαν και τελείωσαν στα Εκπαιδευτήρια Τσουμάνη -Κορίλλη.

Μετά σπουδές σε Διαφήμιση και Marketing το Eurocenter College.

Στρατός και μετά εργασία για 25 συνεχή έτη στον Τομέα της Διαφήμισης.

Από το 2012 μέχρι και σήμερα διαχειρίζομαι τον ιστότοπο ''Ηλιούπολη για όλους'' (www.ilioupoligiaolous.gr) ενώ από το 2015 εργάζομαι και σαν Προσωπικό Ασφαλείας.

Είμαι παντρεμένος με την Καλλιόπη Μπενά, έχοντας αποκτήσει ένα μικρό αγόρι.

Λίγες σκέψεις για τον εαυτό μου που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.

''Όταν ήμουν μικρός, βλέποντας όταν έβρεχε έξω από το σπίτι μου τα νερά να περνούν με δύναμη, γιατί δεν είχαμε και τους καλύτερους δρόμους βεβαίως, σκεφτόμουν πως αυτά τα νερά μπορούν μαζί με όλες τις βρωμιές που κατέβαζε το βουνό να έπαιρναν μαζί τους και τους κακούς ανθρώπους, αυτούς που δεν έκαναν τίποτα για την βελτίωση της ζωή μας.

Μετά σκεφτόμουν ότι καλύτερη την ζωή μας, δεν θα την κάνουν οι άλλοι αλλά εμείς οι ίδιοι αφού έχουμε την δύναμη, αν θέλουμε να ονειρευτούμε και να πολεμήσουμε για τα όνειρα μας, τα όνειρα μας που για μία καλύτερη γειτονιά, για μία καλύτερη πόλη, για μία καλύτερη χώρα, παραμένουν.

Θα ήθελα να υπήρχε περισσότερο πράσινο, περισσότεροι χώροι για τα παιδιά, καλύτερη ίσως επικοινωνία των λίγων (πολιτικοί) με τους πολλούς (εμάς), να σταματήσουν να υπάρχουν σκουπίδια όλων των ειδών, στην χώρα μας.

Οι "Άρχοντες" να σκέφτονται ότι αυτά που κάνουν ή που θα κάνουν (εάν μπορέσουν και οι συνθήκες το επιτρέψουν), θα μείνουν και μετά από το φευγιό τους από την καρέκλα της εξουσίας.

Καρέκλα που εμείς τους δώσαμε, όχι για να κάθονται, αλλά απλά για να ξεκουράζονται από τις υλοποιήσεις των σκέψεων τους για την καλυτέρευση της ζωής μας.

Θα ήθελα τα παιδιά μας να μπορέσουν κάποια στιγμή να μας κοιτάξουν στα μάτια, όλους μας, και να μας πουν ένα ευχαριστώ για την προσπάθεια μας να κάνουμε την πατρίδα μας, την πατρίδα που θα τους αφήσουμε καλύτερη, με την υπόσχεση ότι εκείνα θα προσπαθήσουν ακόμη περισσότερο για αυτό τον σκοπό.''

Για τον λόγο αυτό μπαίνω και εγώ στα βαθιά, συμπορεύομαι με το ΜέΡΑ25 στο ψηφοδέλτιο Β.3 Αθήνας (Νότιος Τομέας) και ζητώ την ψήφο σας.

Ψήφος για να ακουστεί μία άλλη φωνή, γιατί οι οι πολίτες κουράστηκαν στην ατελείωτη νύχτα των Μνημονίων (που όλο «τελειώνουν» μονιμοποιούμενα…), για να φύγει η σκοτεινιά από τη σκέψη του κάθε Έλληνα, για να σταματήσουν οι νέους μας να μεταναστεύουν, και να πάψουμε όλοι μας να βυθιζόμαστε στην αναξιοπρέπεια που πλανάται πάνω από τη χώρα σαν απέραντο, κατάμαυρο σύννεφο.

Διαβάστε το Μανιφέστο, το Εκλογικό Πρόγραμμα, τις θέσεις του ΜέΡΑ25 και πιστεύω ότι θα βρείτε σημεία που θα μας φέρουν κοντά.

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος στο facebook 

mera25.gr

Προβλήθηκε 2673 φορές

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.