Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ηλιούπολη και συγκεκριμένα στην Αγία Μαρίνα.

Τα μαθητικά μου χρόνια ξεκίνησαν και τελείωσαν στα Εκπαιδευτήρια Τσουμάνη -Κορίλλη.

Μετά σπουδές σε Διαφήμιση και Marketing το Eurocenter College.

Στρατός και μετά εργασία για 25 συνεχή έτη στον Τομέα της Διαφήμισης.

Από το 2012 μέχρι και σήμερα διαχειρίζομαι τον ιστότοπο ''Ηλιούπολη για όλους'' (www.ilioupoligiaolous.gr) ενώ από το 2015 εργάζομαι και σαν Προσωπικό Ασφαλείας.

Είμαι παντρεμένος με την Καλλιόπη Μπενά, έχοντας αποκτήσει ένα μικρό αγόρι.

Λίγες σκέψεις για τον εαυτό μου που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.

''Όταν ήμουν μικρός, βλέποντας όταν έβρεχε έξω από το σπίτι μου τα νερά να περνούν με δύναμη, γιατί δεν είχαμε και τους καλύτερους δρόμους βεβαίως, σκεφτόμουν πως αυτά τα νερά μπορούν μαζί με όλες τις βρωμιές που κατέβαζε το βουνό να έπαιρναν μαζί τους και τους κακούς ανθρώπους, αυτούς που δεν έκαναν τίποτα για την βελτίωση της ζωή μας.

Μετά σκεφτόμουν ότι καλύτερη την ζωή μας, δεν θα την κάνουν οι άλλοι αλλά εμείς οι ίδιοι αφού έχουμε την δύναμη, αν θέλουμε να ονειρευτούμε και να πολεμήσουμε για τα όνειρα μας, τα όνειρα μας που για μία καλύτερη γειτονιά, για μία καλύτερη πόλη, για μία καλύτερη χώρα, παραμένουν.

Θα ήθελα να υπήρχε περισσότερο πράσινο, περισσότεροι χώροι για τα παιδιά, καλύτερη ίσως επικοινωνία των λίγων (πολιτικοί) με τους πολλούς (εμάς), να σταματήσουν να υπάρχουν σκουπίδια όλων των ειδών, στην χώρα μας.

Οι "Άρχοντες" να σκέφτονται ότι αυτά που κάνουν ή που θα κάνουν (εάν μπορέσουν και οι συνθήκες το επιτρέψουν), θα μείνουν και μετά από το φευγιό τους από την καρέκλα της εξουσίας.

Καρέκλα που εμείς τους δώσαμε, όχι για να κάθονται, αλλά απλά για να ξεκουράζονται από τις υλοποιήσεις των σκέψεων τους για την καλυτέρευση της ζωής μας.

Θα ήθελα τα παιδιά μας να μπορέσουν κάποια στιγμή να μας κοιτάξουν στα μάτια, όλους μας, και να μας πουν ένα ευχαριστώ για την προσπάθεια μας να κάνουμε την πατρίδα μας, την πατρίδα που θα τους αφήσουμε καλύτερη, με την υπόσχεση ότι εκείνα θα προσπαθήσουν ακόμη περισσότερο για αυτό τον σκοπό.''

Για τον λόγο αυτό μπαίνω και εγώ στα βαθιά, συμπορεύομαι με το ΜέΡΑ25 στο ψηφοδέλτιο Β.3 Αθήνας (Νότιος Τομέας) και ζητώ την ψήφο σας.

Ψήφος για να ακουστεί μία άλλη φωνή, γιατί οι οι πολίτες κουράστηκαν στην ατελείωτη νύχτα των Μνημονίων (που όλο «τελειώνουν» μονιμοποιούμενα…), για να φύγει η σκοτεινιά από τη σκέψη του κάθε Έλληνα, για να σταματήσουν οι νέους μας να μεταναστεύουν, και να πάψουμε όλοι μας να βυθιζόμαστε στην αναξιοπρέπεια που πλανάται πάνω από τη χώρα σαν απέραντο, κατάμαυρο σύννεφο.

Διαβάστε το Μανιφέστο, το Εκλογικό Πρόγραμμα, τις θέσεις του ΜέΡΑ25 και πιστεύω ότι θα βρείτε σημεία που θα μας φέρουν κοντά.

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος στο facebook 

mera25.gr

Προβλήθηκε 711 φορές

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της πόλης, ότι μόνο για αύριο Παρασκευή 18/10/2019 τροποποιείται το δρομολόγιο επιστροφής της «Γραμμής 2» της Δημοτικής Συγκοινωνίας, λόγω έργων αποχέτευσης στην διασταύρωση της οδού Αγίου Κωνσταντίνου και Κριεζώτου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΗΛΙΟΥ- πόλις, Ανθρώπινη Πόλη για το Εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία

Γκρεμίστηκε το παραδοσιακό πανέμορφο ξωκκλήσι του Προφήτη Ηλία εκεί στην πλαγιά του Υμηττού. Κατάφερε και επέζησε από τις φωτιές και σε μια καλοκαιρινή όπως φαίνεται νύχτα το εξαφάνισαν εκεί στη β ζώνη Υμηττού.

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α. -  ΠΕΜΠΤΗ 17/10/2019 ΕΩΣ 11 Π.Μ.

Ενημερώνουμε τους Δημότες Ηλιούπολης, ότι αύριο Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) έχει προκηρύξει πανελλαδική στάση εργασίας, από την έναρξη της πρωινής βάρδιας έως και τις 11:00 πμ.