🚨Απαγόρευση κυκλοφορίας αυτοκινήτων και παραμονής εκδρομέων στο σύνολο του δασικού δικτύου του Υμηττού.
 
▶️Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης ενημερώνει ότι κάθε πρόσβαση στον Υμηττό θα παραμείνει κλειστή σήμερα Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 από την 7η πρωινή της ίδιας μέρας έως την 7η πρωινή της επομένης, λόγω του πολύ Υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς (κατηγορίας 4).
 
Παρακαλούμε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες να δείξουν κατανόηση και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και της Ομάδας Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης.
 
Ειδικότερα, διακόπτεται η κυκλοφορία αυτοκινήτων και απαγορεύεται η παραμονή εκδρομέων στο σύνολο του δασικού οδικού δικτύου των περιοχών Νότιου Τομέα του ορεινού όγκου Υμηττού.
 
Η διακοπή - έλεγχος της κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνετα στις οδούς:
 
Γοργοποτάμου, Ολυμπίας και Μιχαλακοπούλου, Γράμμου και Μιχαλακοπούλου, Τέρμα Διγ. Ακρίτα και Κιάφας, Επτανήσου & Κιάφας, Μιλήτου (μεταξύ Κομνηνών και Αβέρωφ), Παλαιολόγου & Αγ. Νεκταρίου.
 
Σε περίπτωση πυρκαγιάς τηλεφωνούμε άμεσα στο 199.🚒
 
☎️Tηλέφωνο έκτακτης ανάγκης: 6979 800633 (24ωρη λειτουργία)
 
- Ομάδα Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης�, τηλ.: 210 9955396 (Πυροφυλάκιο)
 
- Γραμμή Δημότη 15415 (8:00 – 14:00)�
 

Είναι υποχρέωση όλων μας να προστατεύσουμε το βουνό μας. 

Προβλήθηκε 564 φορές

Βύρωνας : Συνελήφθησαν διαρρήκτες απέναντι από το σπίτι πρώην Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Χειροπέδες σε τρεις Γεωργιανούς διαρρήκτες πέρασαν γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, την ώρα που ετοιμάζονταν να «τρυπώσουν» σε πολυκατοικία απέναντι από το σπίτι πρώην Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ στην περιοχή του Βύρωνα.