Βύρωνας: ''Καρμανιόλα ο δρόμος έξω από το κλειστό γυμναστήριο! Να αναλάβει ο δήμαρχος τις ευθύνες του!''

Στα πέριξ 26 Ιουνίου 2019

Δημοκρατική Ενότητα Δήμου Βύρωνα 

Έξω από το κλειστό γυμναστήριο στην οδό Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου 16 ο δρόμος στην κυριολεξία είναι καρμανιόλα με τα αυτοκίνητα να έρχονται και από τις δύο κατευθύνσεις με ιλιγγιώδη ταχύτητα πολλές φορές κατά πολύ ανώτερη από τα όρια ταχύτητας.
 
Πολλοί από τους γονείς που επισκέπτονται το γυμναστήριο με τα παιδιά τους ζητούν διαγράμμιση του δρόμου και σήμανση αλλά φωνή βοώντος εν τη έρημο. 
 
Αυτό που πραγματικά μας έχει εξοργίσει όμως είναι ότι κατά πληροφορίες, αρμόδιος του δήμου όταν ρωτήθηκε για το θέμα απάντησε: "Πρώτα θα κάνει μελέτη συγκοινωνιολόγος η οποία θα κατατεθεί και αφού εγκριθεί από την πλειοψηφία, τότε θα γίνουν παρεμβάσεις"
 
Δηλαδή αφού θα έχει πρώτα γίνει το κακό;
 
Ελλησπόντου και Καλλιπόλεως αφού είχε ήδη γίνει το κακό, με ανατροπή αυτοκινήτου και τον σοβαρό τραυματισμό δύο νέων συνανθρώπων μας, τότε ο δήμος ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥ άμεσα έβαλε και διαγράμμιση, και σήμανση και στάση της δημοτικής συγκοινωνίας απομάκρυνε για να υπάρχει ορατότητα και κολονάκια έβαλε!
 
Πρέπει δηλαδή να θρηνήσουμε θύματα για να κουνηθεί από τον θρόνο της η δημοτική αρχή;
 
ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
 
ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ, ΣΗΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ!
 
Εικόνες από το ατύχημα Ελλησπόντου και Καλλιπόλεως και αν δεν είχαμε δημοσιοποιήσει το θέμα με τα σίδερα που είχαν τοποθετηθεί στην γωνία του πεζοδρομίου κατά την ανακατασκευή του, όταν το αμάξι ανατράπηκε οι επιβάτες θα είχαν τραυματιστεί ακόμα πιο σοβαρά!
 
Δείτε εδώ.

Προβλήθηκε 1233 φορές

Η νέα διοικητική δομή του Δήμου Αλίμου: Οι αντιδήμαρχοι, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι και οι αρμοδιότητες

Με στόχο την αποτελεσματική λειτουργία της πόλης και την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη, ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, προχώρησε στον ορισμό της νέας ομάδας διοίκησης.

Άγιος Δημήτριος: Κινηματογραφική καταδίωξη με κλεμμένο αυτοκίνητο που ''μπούκαρε'' σε ίντερνετ καφέ

Ο οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματος στην οδό Ιωάννου Μεταξά και προσέκρουσε, αρχικά, σε δύο σταθμευμένες μηχανές και μετά σε πρόσοψη ίντερνετ καφέ, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός

Άλιμος: Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου από δέκα ανηλίκων - Του έσπασαν κόκκαλο κάτω από το μάτι, νοσηλεύεται στο ''Παίδων,''

Παρέα 10 παιδιών επιτέθηκαν με γροθιές στον 13χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», στην χειρουργική κλινική με σπασμένο ζυγωματικό οστό κάτω από το μάτι