Ραλλία Χρηστίδου

Γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου του 1979 και μεγάλωσε στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Ο πατέρας της κατάγεται από την Ξάνθη και η μητέρα της από την Κοκκινιά του Πειραιά. Και οι δύο, μικρασιατικής καταγωγής. Αποφοίτησε από το Αρσάκειο-Τοσίτσειο Λύκειο Εκάλης.

Ξεκινά να εργάζεται από την ηλικία των 18 ετών στον ιδιωτικό τομέα ως υπάλληλος γραφείου σε λογιστήριο ενώ ταυτόχρονα σπουδάζει μουσική στο Εθνικό ωδείο.

Στα 21 θα πάρει το πτυχίο της με Άριστα στην κλασική κιθάρα (Ιστορία της Μουσικής, Μορφολογία της Μουσικής, Θεωρία, Αρμονία, Πιάνο) συνεχίζοντας τις σπουδές της στα ανώτερα θεωρητικά. Έχει κάνει σπουδές φωνητικής, κινησιολογίας και υποκριτικής στο Vocal Studio με την Αρετή Τοπουζίδη καθώς και σπουδές μουσικής παραγωγής και ηχοληψίας.

Έχει πτυχίο μετα- δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δημόσιου ΙΕΚ με ειδικότητα φοροτεχνικός και πιστοποίηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος.

Έχει κάνει σπουδές Δημόσιας Διοίκησης στη σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Ε.Α.Π.

Από 18 ετών έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα ως υπάλληλος γραφείου και αργότερα ως δασκάλα κλασικής κιθάρας σε ωδεία. Το 2004 συμμετείχε στο μουσικό διαγωνισμό – μουσικό ριάλιτι Fame story.

Έκτοτε δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της μουσικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό και διακρίνεται για την ευρύτητα του μουσικού ρεπερτορίου που υπηρετεί, την μουσικότητα και την έκταση έκταση των ικανοτήτων της φωνής της καθώς και για τον επαγγελματισμό της έχοντας στο ενεργητικό της πολλές συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες, ιδιαίτερες live εμφανίσεις και ραδιοφωνικές επιτυχίες.

Η Ραλλία Χρηστίδου είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ από το 2011.

Επιθυμώντας να δηλώσει ανοιχτά την υποστήριξή της στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν υποψήφια στη λίστα της Β3 Αθηνών στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 και υποψήφια Ευρωβουλευτής τον Μάϊο του 2019. 

Οι τρόποι επικοινωνίας με την Ραλλία Χρηστίδου:

Facebook: https://www.facebook.com/ralliachristidou
Twitter: https://twitter.com/#!/Rallia_
Instagram: http://instagram.com/rallia_
Youtube: http://www.youtube.com/RalliaChristidou

Προβλήθηκε 1832 φορές