Σύμφωνα με τον Ν.4521/2018 (Α’38 ) περίπτ. γ’ της παρ. 3 του άρθρου 33 του, η φοίτηση των νηπίων, που συμπληρώνουν την ηλικία των 4 ετών, την 31η Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής, γίνεται πλέον υποχρεωτική στον Δήμο Ηλιούπολης από το σχολικό έτος 2019-2020.
 
Με παρέμβαση κλιμακίου της διεύθυνσης της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου διαπιστώθηκε η διαθεσιμότητα-καταλληλότητα χώρων ικανών να χρησιμοποιηθούν για την στέγαση υπεράριθμων νηπίων στις περιοχές του Αγίου Κωνσταντίνου και της Αγίας Μαρίνας.
 
Συγκεκριμένα :
 
• 1ο Δημοτικό Σχολείο, μια (1) αίθουσα (στέγαση των υπεράριθμων του 9ου Νηπιαγωγείου)
 
• 7ο Νηπιαγωγείο, προκάτ αίθουσα στο αδόμητο παράπλευρο οικόπεδο (στέγαση των υπεράριθμων του 22ου Νηπιαγωγείου)
 
• 6ο Δημοτικό Σχολείο, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, διαμόρφωση χώρου για δυο (2) αίθουσες (στέγαση των υπεράριθμων του 24ου Νηπιαγωγείου)
 
Επομένως απέναντι σε αυτή την άμεση και επιτακτική αναγκαιότητα της γειτνίασης και της οικογενειακής εναρμόνισης,εξασφαλίστηκαν όλες οι αναγκαίες προϋποθέσεις στον Δήμο μας για την ουσιαστική υλοποίηση της δημόσιας και δωρεάν Δίχρονης Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2019-2020.
 

Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης 

Προβλήθηκε 707 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.