Η μάνατζερ μοντέλων Κρίστι Κρανά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, έκανε γνωστή μία δυσάρεστη είδηση που βύθισε στο πένθος το χώρο της ομορφιάς και της μόδας στην Ελλάδα.

Σε ηλικία μόλις 17 ετών έφυγε από τη ζωή, εντελώς άδικα, το νεαρό μοντέλο Υβέτ.

Ο χαμός της νεαρής κοπέλας βύθισε σε θλίψη την οικογένεια, τους φίλους της και τους συναδέρφους της. Όπως αποκάλυψε η Κρίστι, η κοπέλα πάλευε με τον καρκίνο τους τελευταίους εννέα μήνες, χάνοντας τη μάχη για τη ζωή της. Η κηδεία της Υβέτ θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη, στις 11:00 στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης.

«Οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε συγκλονισμενοι. Έφυγε από την ζωή το μοντέλο μας Υβέτ μετά από 9 μήνες σκληρής μάχης με τον καρκίνο… Μόλις 17 χρόνων… Ήταν ένα καλόψυχο, πανέμορφο, ευγενικό πλάσμα, που πάντα έλεγε ευχαριστώ σε οτιδήποτε κάναμε για εκείνη. Θα έκανε μεγάλη καριέρα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κουράγιο στην υπεροχή μανούλα της. Ήταν το μοναχοπαίδι της. Αύριο 4/7 στις 11:00 στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης θα είμαστε όλοι εκεί για να πούμε το τελευταίο αντίο στο κοριτσάκι μας. Θερμή παράκληση τα κορίτσια και αγόρια που ήταν μαζί της στη σχολή θα ήθελα να είναι μαζί μας αύριο. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Θα είναι πάντα στην καρδιά μας!!».

Δείτε την ανάρτηση

πηγή: ereportaz.gr 

Προβλήθηκε 1075 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.