Την τελευταία συνάντησή της με δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Κινήματος Αλλαγής πριν από τις αυριανές εκλογές, θα έχει …παραδοσιακά σήμερα το μεσημέρι η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.
 
Το ‘ραντεβού’ για το καθιερωμένο ‘κρασάκι’ λίγες ώρες πριν από τις κάλπες, έχει δοθεί για τη μιάμιση το μεσημέρι, αυτή την φορά σε γνωστό εστιατόριο στην Ηλιούπολη.
 
Ειδήσεις από εκεί μην περιμένετε, ένεκα που απαγορεύονται μέρα που είναι. Συζήτηση όμως, πολιτικού και όχι μόνο περιεχομένου, γίνεται πάντα και έχει …ενδιαφέρον.
 

www.matrix24.gr 

Προβλήθηκε 984 φορές

Επιστολή με θέμα το σφράγισμα του παρεκκλησίου του Προφήτη Ηλία και του νέου αυθαίρετου κτίσματος - ναού, προς αποτροπή άλλων αυθαιρεσιών.

Την Επιστολή συνυπογράφουν οι ακόλουθοι κοινωνικοί φορείς: *Κι.Π.Η. (Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης) *«Επιτροπή πολιτών για την προστασία του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος στον Υμηττό» - *Ορειβατικός Σύλλογος Ηλιούπολης *Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης *Περιβαλλοντικός-Πολιτιστικός Όμιλος (ΠΕΡΙ.ΠΟΛ.Ο)

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ''

Οι εθελοντές φροντιστές των αδέσποτων της Ηλιούπολης, άρχισαν ήδη από χθες να εφοδιάζονται από τον Δήμο Ηλιούπολης με το απαραίτητο έγγραφο μετακίνησης, για να ασκήσουν ελεύθερα την εθελοντική τους δράση.

Η υγειονομική απειλή του κορονοϊού αποτελεί, για τη δημοτική μας παράταξη, θέμα που υπερβαίνει τις οποίες διαφωνίες και αντιπαραθέσεις με τη δημοτική αρχή.

Επιστολή 9 Δημάρχων προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων

Αξιότιμη κυρία Υπουργέ, Για πρώτη φορά στη χώρα μας βιώνουμε αυτήν την πρωτόγνωρη κρίσιμη κατάσταση και καλούμαστε να πειθαρχήσουμε σε μέτρα δύσκολα, αλλά αναγκαία για να νικηθεί αυτή η αόρατη απειλή του κορωνοϊού.