Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν σε εκλογικό κέντρο του 2ου Δημοτικού Ηλιούπολης όπου μέλος της εφορευτικής επιτροπής επιτέθηκε σε νεαρή ψηφοφόρο.
 
Η 20χρονη καταγγέλλει σκηνές αυθαιρεσίας, με τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής να αφήνουν τους ψηφοφόρους να παίρνουν μόνοι τους όσα ψηφοδέλτια θέλουν, χωρίς να δίνουν καμία διευκρίνηση.
 
Με αδιαφορία άφηναν τους ηλικιωμένους να ψάχνουν μόνοι τους στα τυφλά που είναι τα ψηφοδέλτια, ενώ όταν η νεαρή τόνισε ότι είναι υποχρέωσή τους να βοηθούν τους ψηφοφόρους, η αναιδέστατη «κοκέτα» που ήταν το ένα από τα δύο μέλη, της απάντησε να μην «ανακατεύεται» και αρνήθηκε να της δώσει πίσω την ταυτότητα της.
 
Αφού την απείλησε με επίταξη, την υποχρέωσε να καθίσει στην αίθουσα και… να τους βοηθήσει με τα ψηφοδέλτια για να «δει τη γλύκα».
 
Η «όμηρη» ψηφοφόρος απαίτησε την παρουσία της αστυνομίας και η θρασύτατη νεαρή που καταχράστηκε την εξουσία της ως μέλος εφορευτικής επιτροπής, τής επέστρεψε πίσω την ταυτότητά της, απαντώντας: «Πάρε την ταυτότητά σου και φύγε, παλιοπ@τ@να».
 
Ακολούθησαν σκηνές έντασης, με τους παρευρισκόμενους να καταγγέλλουν την απαράδεκτη συμπεριφορά, ενώ ο μοναδικός αστυνομικός που βρισκόταν στον χώρο προσπάθησε να ρίξει τους τόνους.
 
www.newsbreak.gr (Εδώ)

Προβλήθηκε 1456 φορές

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ''

Ενημερώνουμε τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της Ηλιούπολης, πως εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων στις 13-14 Νοεμβρίου 2019, προκλήθηκαν εκτεταμένες βλάβες στο δημοτικό φωτισμό της πόλης μας, αρμοδιότητας του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.

Κι.Π.Η.: ''Καταγγελία πολιτών για τη δόμηση ναού, σε δημόσια, δασική περιοχή του Υμηττού''

Στη δημόσια δασική περιοχή του Υμηττού, στη Ζώνη Προστασίας Β του Προεδρικού Διατάγματος ΦΕΚ 544/Δ/1978, στα όρια της προστατευόμενης περιοχής Natura 2000 -Αισθητικό δάσος Καισαριανής– Λίμνη Βουλιαγμένης» (GR3000006), Τόπου Κοινοτικής Σημασίας SCI, βρίσκεται, περίπου από το 1950, το παλιό γραφικό εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, που ανήκει στη Μητρόπολη Αθηνών