Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν σε εκλογικό κέντρο του 2ου Δημοτικού Ηλιούπολης όπου μέλος της εφορευτικής επιτροπής επιτέθηκε σε νεαρή ψηφοφόρο.
 
Η 20χρονη καταγγέλλει σκηνές αυθαιρεσίας, με τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής να αφήνουν τους ψηφοφόρους να παίρνουν μόνοι τους όσα ψηφοδέλτια θέλουν, χωρίς να δίνουν καμία διευκρίνηση.
 
Με αδιαφορία άφηναν τους ηλικιωμένους να ψάχνουν μόνοι τους στα τυφλά που είναι τα ψηφοδέλτια, ενώ όταν η νεαρή τόνισε ότι είναι υποχρέωσή τους να βοηθούν τους ψηφοφόρους, η αναιδέστατη «κοκέτα» που ήταν το ένα από τα δύο μέλη, της απάντησε να μην «ανακατεύεται» και αρνήθηκε να της δώσει πίσω την ταυτότητα της.
 
Αφού την απείλησε με επίταξη, την υποχρέωσε να καθίσει στην αίθουσα και… να τους βοηθήσει με τα ψηφοδέλτια για να «δει τη γλύκα».
 
Η «όμηρη» ψηφοφόρος απαίτησε την παρουσία της αστυνομίας και η θρασύτατη νεαρή που καταχράστηκε την εξουσία της ως μέλος εφορευτικής επιτροπής, τής επέστρεψε πίσω την ταυτότητά της, απαντώντας: «Πάρε την ταυτότητά σου και φύγε, παλιοπ@τ@να».
 
Ακολούθησαν σκηνές έντασης, με τους παρευρισκόμενους να καταγγέλλουν την απαράδεκτη συμπεριφορά, ενώ ο μοναδικός αστυνομικός που βρισκόταν στον χώρο προσπάθησε να ρίξει τους τόνους.
 
www.newsbreak.gr (Εδώ)

Προβλήθηκε 1494 φορές

Η ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ «ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ» ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Πριν λίγες μέρες δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης, μέσα στην κρίσιμη περίοδο της αντιμετώπισης της πανδημίας, θεώρησε σκόπιμο να ασχοληθεί με «κάποια ανώνυμη καταγγελία εργαζόμενης» και να παρουσιάσει την Διοίκηση του Δήμου «…έτοιμη να βάψει με αίμα τα χέρια της, λόγω ανικανότητας»!!!

Η Δηµοτική Κίνηση ''ΗΛΙΟΥ-Πόλις Ανθρώπινη Πόλη'' και το ''Δίκτυο Αλληλεγγύης ΗΛΙΟΥ-Πόλις'' οργανώνουν παράδοση τροφίµων και ειδών πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του ∆ήµου Ηλιούπολης.

Μέχρι τη Δευτέρα 6/4/2020 όσοι βγούµε από το σπίτι να ψωνίσουµε για τα νοικοκυριά µας, αγοράζουµε µαζί συσκευασµένα τρόφιμα, όσπρια, παιδικές τροφές, γάλα κονσέρβα κλπ.

Θα πάρει επίσημη θέση η διοίκηση του Δήμου για τη δομή φροντίδας ηλικιωμένων ''Η ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ''

Από τις πρώτες ημέρες της πανδημίας του κορωνοϊού, η παράταξη μας, με δελτίο τύπου στις 13/3/2020, κατέστησε σαφές ότι η υγειονομική κρίση του κορωνοϊού δεν προσφέρεται για αντιπολίτευση και επιβάλλεται να αντιμετωπιστεί με ενότητα, υπευθυνότητα και προπαντός αποτελεσματικότητα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ''Μ.ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ'': Η εξ αποστάσεως, αδιαφορία του Υπουργείου για τα νηπιαγωγεία και τα νήπια...!!!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ - ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ....... «ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ»

Επιστολή Δημάρχου Ηλιούπολης προς την Υπουργό Παιδείας

Αξιότιμη κυρία Υπουργέ , Ακούγοντας καθημερινά τα προβλήματα των πολιτών, ιδιαίτερα μέσα σΆ αυτήν την κρίσιμη περίοδο, διαπιστώνω ότι δεν είναι δυνατόν να έχει αποτέλεσμα, καμία από τις προσπάθειες του υπουργείου σας, για την υλοποίηση της τηλε-εκπαίδευσης, αν δεν λυθεί το πρώτο και κύριο εμπόδιο.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ''Μ.ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ'': Σχετικά με τις οδηγίες για τη σύγχρονη εκπαίδευση στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους. Παρά τις δυσκολίες συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη, ώστε να βρεθούμε δίπλα στους μαθητές μας με όλα τα μέσα.