Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν σε εκλογικό κέντρο του 2ου Δημοτικού Ηλιούπολης όπου μέλος της εφορευτικής επιτροπής επιτέθηκε σε νεαρή ψηφοφόρο.
 
Η 20χρονη καταγγέλλει σκηνές αυθαιρεσίας, με τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής να αφήνουν τους ψηφοφόρους να παίρνουν μόνοι τους όσα ψηφοδέλτια θέλουν, χωρίς να δίνουν καμία διευκρίνηση.
 
Με αδιαφορία άφηναν τους ηλικιωμένους να ψάχνουν μόνοι τους στα τυφλά που είναι τα ψηφοδέλτια, ενώ όταν η νεαρή τόνισε ότι είναι υποχρέωσή τους να βοηθούν τους ψηφοφόρους, η αναιδέστατη «κοκέτα» που ήταν το ένα από τα δύο μέλη, της απάντησε να μην «ανακατεύεται» και αρνήθηκε να της δώσει πίσω την ταυτότητα της.
 
Αφού την απείλησε με επίταξη, την υποχρέωσε να καθίσει στην αίθουσα και… να τους βοηθήσει με τα ψηφοδέλτια για να «δει τη γλύκα».
 
Η «όμηρη» ψηφοφόρος απαίτησε την παρουσία της αστυνομίας και η θρασύτατη νεαρή που καταχράστηκε την εξουσία της ως μέλος εφορευτικής επιτροπής, τής επέστρεψε πίσω την ταυτότητά της, απαντώντας: «Πάρε την ταυτότητά σου και φύγε, παλιοπ@τ@να».
 
Ακολούθησαν σκηνές έντασης, με τους παρευρισκόμενους να καταγγέλλουν την απαράδεκτη συμπεριφορά, ενώ ο μοναδικός αστυνομικός που βρισκόταν στον χώρο προσπάθησε να ρίξει τους τόνους.
 
www.newsbreak.gr (Εδώ)

Προβλήθηκε 1847 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.