Ενημερώνουμε τους γονείς των βρεφών και νηπίων του Νομικού Προσώπου « ΚΑΦΑΔΗΛ ΠΑΥΛΟΣ ΠΕΝΤΑΡΗΣ » Δήμου Ηλιούπολης ότι σύμφωνα με την αρ. 41/2019 απόφ. ΔΣ επιτροπής αξιολόγησης ,αξιολογήθηκαν και μοριοδοτήθηκαν οι αιτήσεις των κάτωθι βρεφών και νηπίων για το Σχολ. Έτος 2019-2020 όπως αναφέρονται στους παρακάτω προσωρινούς πίνακες.
Σύμφωνα με τις κενές θέσεις που θα υπάρχουν στα παραρτήματα , μετά την τελική μοριοδότηση θα γίνει διαδοχική τοποθέτηση των βρεφών και νηπίων στα παραρτήματα Αγωγής.
Η ανωτέρω διαδικασία θα πραγματοποιηθεί μετά την ανάρτηση των τελικών πινάκων του ΕΣΠΑ.
Θα γίνονται δεκτές ενστάσεις επί της μοριοδότησης από την Δευτέρα 08/07/2019 έως και την Τετάρτη 10/07/2019 στο Γραφείο του Νομικού Προσώπου στην οδό Νικομάχου 18 .
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ 

Προβλήθηκε 1799 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.