«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί στην Καλοκαιρινή Γιορτή για τα παιδιά στο Πάρκο Φλοίσβου, από τις 12 έως τις 14 Ιουλίου και ώρες 18:00 – 23:00 με την υποστήριξη του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και ελεύθερη είσοδο.

 

Ένα τριήμερο γεμάτο παιχνίδια, κατασκευές, χειροτεχνίες, facepainting, ρομποτική, virtual reality, basket, πλανητάριο, κουκλοθέατρο, χορευτικά και πολλές ακόμα εκπλήξεις!

 

Στο χώρο θα λειτουργεί και το bazaar του οργανισμού με πολλά καλοκαιρινά είδη, χειροποίητες κατασκευές και είδη με Χαμόγελο, πάντα σε προσιτές τιμές!

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα από το καλοκαιρινό bazaar θα διατεθούν για τις ανάγκες των 26 παιδιών που μεγαλώνουν στο σπίτι του Χαμόγελου στον Καρέα.

 

Δείτε το πρόγραμμα με τις δραστηριότητες

Δείτε το event στο facebook

www.healthreportaz.gr 

Προβλήθηκε 742 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.