ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΙΑ ΣΤΑΔΙΟ 4 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10/7/2019 ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 11/7/2019''

Εντός των τειχών 10 Ιουλίου 2019

Ενημερώνουμε τους δημότες μας μετά από σήμα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ότι σήμερα Τετάρτη 10/7/2019 και αύριο Πέμπτη 11/7/2019,  λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, βρισκόμαστε σε στάδιο 4 επικινδυνότητας εκδήλωσης πυρκαγιάς.
Ο Δήμος μας στο πλαίσιο της ετοιμότητας αντιμετώπισης της κατάστασης εφαρμόζει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα (επιφυλακή, ενέργειες πυροπρόληψης σε πάρκα αστικού και περιαστικού δάσους, λειτουργία κλιματιζόμενων χώρων κλπ).
Ένα από τα κύρια μέτρα είναι και η αυστηρή απαγόρευση κυκλοφορίας ατόμων μέσα στον Υμηττό.
Παρακαλούμε όλους τους δημότες και φίλους του βουνού για το διάστημα αυτό να αποφύγουν αυστηρά την είσοδο τους σε αυτό, τόσο για την προστασία του βουνού όσο και την προσωπική τους ασφάλεια.
 Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.
 Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης 

Προβλήθηκε 939 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.