Ενημερώνουμε τους δημότες μας μετά από σήμα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ότι σήμερα Τετάρτη 10/7/2019 και αύριο Πέμπτη 11/7/2019,  λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, βρισκόμαστε σε στάδιο 4 επικινδυνότητας εκδήλωσης πυρκαγιάς.
Ο Δήμος μας στο πλαίσιο της ετοιμότητας αντιμετώπισης της κατάστασης εφαρμόζει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα (επιφυλακή, ενέργειες πυροπρόληψης σε πάρκα αστικού και περιαστικού δάσους, λειτουργία κλιματιζόμενων χώρων κλπ).
Ένα από τα κύρια μέτρα είναι και η αυστηρή απαγόρευση κυκλοφορίας ατόμων μέσα στον Υμηττό.
Παρακαλούμε όλους τους δημότες και φίλους του βουνού για το διάστημα αυτό να αποφύγουν αυστηρά την είσοδο τους σε αυτό, τόσο για την προστασία του βουνού όσο και την προσωπική τους ασφάλεια.
 Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.
 Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης 

Προβλήθηκε 440 φορές

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της πόλης, ότι μόνο για αύριο Παρασκευή 18/10/2019 τροποποιείται το δρομολόγιο επιστροφής της «Γραμμής 2» της Δημοτικής Συγκοινωνίας, λόγω έργων αποχέτευσης στην διασταύρωση της οδού Αγίου Κωνσταντίνου και Κριεζώτου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΗΛΙΟΥ- πόλις, Ανθρώπινη Πόλη για το Εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία

Γκρεμίστηκε το παραδοσιακό πανέμορφο ξωκκλήσι του Προφήτη Ηλία εκεί στην πλαγιά του Υμηττού. Κατάφερε και επέζησε από τις φωτιές και σε μια καλοκαιρινή όπως φαίνεται νύχτα το εξαφάνισαν εκεί στη β ζώνη Υμηττού.

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α. -  ΠΕΜΠΤΗ 17/10/2019 ΕΩΣ 11 Π.Μ.

Ενημερώνουμε τους Δημότες Ηλιούπολης, ότι αύριο Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) έχει προκηρύξει πανελλαδική στάση εργασίας, από την έναρξη της πρωινής βάρδιας έως και τις 11:00 πμ.