Ενημερώνουμε τους δημότες μας μετά από σήμα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ότι σήμερα Τετάρτη 10/7/2019 και αύριο Πέμπτη 11/7/2019,  λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, βρισκόμαστε σε στάδιο 4 επικινδυνότητας εκδήλωσης πυρκαγιάς.
Ο Δήμος μας στο πλαίσιο της ετοιμότητας αντιμετώπισης της κατάστασης εφαρμόζει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα (επιφυλακή, ενέργειες πυροπρόληψης σε πάρκα αστικού και περιαστικού δάσους, λειτουργία κλιματιζόμενων χώρων κλπ).
Ένα από τα κύρια μέτρα είναι και η αυστηρή απαγόρευση κυκλοφορίας ατόμων μέσα στον Υμηττό.
Παρακαλούμε όλους τους δημότες και φίλους του βουνού για το διάστημα αυτό να αποφύγουν αυστηρά την είσοδο τους σε αυτό, τόσο για την προστασία του βουνού όσο και την προσωπική τους ασφάλεια.
 Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.
 Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης 

Προβλήθηκε 374 φορές

«Πολυκέντρο «ΑΘΗΝΑ» Ηλιούπολη: Πρόγραμμα δωρεάν στέγασης για φοιτήτριες από την ΧΕΝ Ελλάδος

Η ΧΕΝ Ελλάδος στο ιδιόκτητο κτίριό της «Πολυκέντρο «ΑΘΗΝΑ», στην Ηλιούπολη, σε ένα σύγχρονο χώρο 3000 τ.μ. και σε εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών παρέχει αξιοπρεπή και ασφαλή διαμονή σε φοιτήτριες διασφαλίζοντας το δικαίωμά τους στην γνώση.

Δίκη για ''Συνεργείο'': Βολές Μίχου κατά Χρυσής Αυγής και Λαγού

Σημάδια διάλυσης στη Χρυσή Αυγή καταδεικνύει η απολογία του Νίκου Μίχου για την επίθεση στον κοινωνικό χώρο "Συνεργείο" στην Ηλιουπολη, τον Ιούλιο του 2013. Στράφηκε κατά του κόμματος και του νυν ευρωβουλευτή, Ιω. Λαγού, αποδίδοντάς τους σοβαρότατες ευθύνες.

ΤΡΟΦΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ (28/07/2019)

Ο Δήμος Ηλιούπολης στη προσπάθειά του να στηρίξει την ελληνική οικογένεια και την ελληνική αγροτική παραγωγή διοργανώνει για μια φορά ακόμη τη διάθεση πιστοποιημένων τροφίμων, απΆ ευθείας από τον παραγωγό στον δημότη ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.