Στο ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του ΔΗΜΟΥ μας συνεχίζεται η λειτουργία του Τοπικού Κέντρου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών
 
Καλούνται οι συνδημότες μας με ηλικία από 18-45 ετών που επιθυμούν να σταθούν στο πλευρό και να βοηθήσουν ασθενείς με λευχαιμία και να συνδράμουν στην μεγάλη προσπάθεια του ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Δήμου μας, να ενταχθούν στην ομάδα των εθελοντών δοτών του μυελού των οστών.
Η διαδικασία είναι απλή και ξεκινά με δείγμα από την στοματική κοιλότητα που παίρνουμε με μια απλή μπαγιονέτα για εντοπισμό της ομάδας συμβατότητας του Δότη.
Ο τρόπος είναι απλός , ανώδυνος , χωρίς νάρκωση ,τομές και διάτρηση του οστού του Δότη. 
Γίνεται με απλή, λίγο παρατεταμένη χρονικά αιμοληψία. Δεδομένου ότι ο Δότης δίνει ζωή από τη δική του ζωή στον καταδικασμένο σε θάνατο ασθενή αντιλαμβάνεσθε το μέγεθος της ανθρωπιστικής προσφοράς .
Επικοινωνήστε άμεσα στο 2109968868 με την υπάλληλο του ΚΕΠ κα Μαρία Κολοβού για ραντεβού και προγραμματισμό λήψης δείγματος για εντοπισμό της ομάδας συμβατότητας.
 
Μετά τιμής, 

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημάρχου
Για το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ηλιούπολης 

Προβλήθηκε 154 φορές

Στα κάγκελα οι Ενώσεις των Γιατρών για τις αλλαγές στον Συνδικαλιστικό Νόμο

Σε θέσεις μάχης έχουν τεθεί οι γιατροί στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΟΕΝΓΕ) για τις "απεργοκτόνες διατάξεις", όπως τις χαρακτηρίζουν, τις οποίες αναμένεται να περάσει η κυβέρνηση στο αναπτυξιακό Πολυνομοσχέδιο που θα ψηφιστεί στη Βουλή, την ερχόμενη εβδομάδα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΛΑΡΑ

Με αφορμή τα κρούσματα ιλαράς στη χώρα μας,υπενθυμίζουμε στους γονείς ότι ο εμβολιασμός των παιδιών είναι όχι μόνον πολύτιμος αλλά και επιβεβλημένος. Για το λόγο αυτό ζητείται κατά την εγγραφή των παιδιών το Βιβλιάριο Υγείας.

Δωρεάν εφαρμογή Προλοθεραπείας στο «ΘΗΣΕΑ»

Μια σύγχρονη ιατρική, μη χειρουργική θεραπευτική μέθοδος, από την Αμερική, που εφαρμόζεται για την αντιμετώπιση Μυοσκελετικών προβλημάτων και πόνων (Αρθρίτιδα γόνατος, ώμου, ισχίου, καρπού δακτύλων, ποδιού, οσφυαλγία, αυχεναλγία, ραχιαλγία, επικονδυλίτιδα, περιαρθρίτιδα, άκανθα πτέρνας κλπ..)