Στο ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του ΔΗΜΟΥ μας συνεχίζεται η λειτουργία του Τοπικού Κέντρου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών
 
Καλούνται οι συνδημότες μας με ηλικία από 18-45 ετών που επιθυμούν να σταθούν στο πλευρό και να βοηθήσουν ασθενείς με λευχαιμία και να συνδράμουν στην μεγάλη προσπάθεια του ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Δήμου μας, να ενταχθούν στην ομάδα των εθελοντών δοτών του μυελού των οστών.
Η διαδικασία είναι απλή και ξεκινά με δείγμα από την στοματική κοιλότητα που παίρνουμε με μια απλή μπαγιονέτα για εντοπισμό της ομάδας συμβατότητας του Δότη.
Ο τρόπος είναι απλός , ανώδυνος , χωρίς νάρκωση ,τομές και διάτρηση του οστού του Δότη. 
Γίνεται με απλή, λίγο παρατεταμένη χρονικά αιμοληψία. Δεδομένου ότι ο Δότης δίνει ζωή από τη δική του ζωή στον καταδικασμένο σε θάνατο ασθενή αντιλαμβάνεσθε το μέγεθος της ανθρωπιστικής προσφοράς .
Επικοινωνήστε άμεσα στο 2109968868 με την υπάλληλο του ΚΕΠ κα Μαρία Κολοβού για ραντεβού και προγραμματισμό λήψης δείγματος για εντοπισμό της ομάδας συμβατότητας.
 
Μετά τιμής, 

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημάρχου
Για το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ηλιούπολης 

Προβλήθηκε 519 φορές

ΚΚΕ: Να παρθούν άμεσα μέτρα για την αναβάθμιση, στελέχωση και ενίσχυση των ΚΥ Ηλιούπολης, Δάφνης, Αργυρούπολης

Με ερωτήσεις που κατέθεσε στη Βουλή το ΚΚΕ ζητά την άμεση ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στους Δήμους Ελληνικού – Αργυρούπολης, Ηλιούπολης και Δάφνης – Υμηττού, όπου σημειώνονται σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης και ελλείψεις σε μόνιμο ιατρικό προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, σε εξοπλισμό και προβλήματα στις υποδομές των Κέντρων Υγείας