Σήμερα Κυριακή 14/7/2019 είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε στο φυλάκιο της Ομάδας μας τον νέο Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκο Χαρδαλιά.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα καθόσον η σχέση της ομάδας μας με τον κύριο Χαρδαλιά κατά το παρελθόν είχε υπαρξει άριστη ιδιαίτερα κατά τη θητεία του ως πρόεδρος του Σ.Π.Α.Υ. αλλά και δημάρχου του όμορου δήμου, Βύρωνα.

Ανέκαθεν επιδεικνυε ενδιαφέρον για τη δυναμική και την παρουσία του εθελοντισμού, κυρίως της δασοπροστασίας. Από την παλαιότερη συνεργασία μας εχουμε δημιουργήσεις τις καλύτερες εντυπώσεις και ελπίζουμε πως θα διατηρηθούν και στον νέο του ρόλο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν σοβαρά θέματα που απασχολούν την ομάδα μας αλλά και εν γένει τον εθελοντισμό στον τομέα της δασοπροστασίας και πυρόσβεσης.

Ο Γενικός Γραμματέας φάνηκε απόλυτα δεκτικός και θετικός στα σχόλια και μας έπεισε με την στάση του και τον λόγο του ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του μπορούμε να αναμενουμε μόνο θετικά αποτελέσματα.

πηγή: Εδώ

Προβλήθηκε 613 φορές

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.