Φρίκη: Βρήκαν πτώμα δεμένο με πετονιά στον όρμο Βουλιαγμένης

Στα πέριξ 17 Ιουλίου 2019

του Μιχάλη Τεζάρη
 
Τυλιγμένος με πετονιά και λάστιχα ποτίσματος πάνω σε βράχο, εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή του όρμου της Βουλιαγμένης, ένας άνδρας, ηλικίας 38 ετών.
 
Το θύμα φέρεται να είναι αλλοδαπός σύμφωνα με το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος και η σορός του βρισκόταν σε ημιβυθισμένη κατάσταση.
 
Εντοπίστηκε από λουόμενους το απόγευμα της Δευτέρας και την Τρίτη το πρωί, κλιμάκιο της μονάδας υποβρύχιων αποστολών ερεύνησε το σημείο, χωρίς να εντοπίσει κάποιο αξιοποιήσιμο στοιχείο για την έρευνα.
 
Την προανάκριση για το συμβάν, που αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια, έχει αναλάβει το Β' λιμενικό τμήμα Βουλιαγμένης, ενώ η σορός έχει μεταφερθεί για νεκροψία- νεκροτομή στο εργαστήριο ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
 

www.newpost.gr 

Προβλήθηκε 846 φορές

 Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη: ''για όσα ονειρεύονται τα παιδιά είμαστε κοντά τους''.

Για τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ η παιδεία οφείλει κυρίως να δίνει σταθερά σημεία προσανατολισμού, δοκιμασμένες αξίες και καταξιωμένα ιδεώδη ως βάση του ζην, του συζήν και του ευζην.

Καλοριφέρ ''εξερράγη'' σε σχολείο - ''Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα''

Σοκ προκαλεί η καταγγελία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δάφνης – Υμηττού για επικίνδυνο περιστατικό στο 1ο Λύκειο Υμηττού, όπου σώμα καλοριφέρ εκτόξευσε καυτό νερό υπό πίεση μέσα σε αίθουσα, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα εκπαιδευτικού.

''Ρίξαμε τα τείχη για τους αθλητές μας''  Βραβεύσεις Αθλητών Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης 2026

Στο κατάμεστο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου πραγματοποίησαν την Κυριακή 1 Μαρτίου 2026, την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των αθλητών, προπονητών καθώς και όλων όσων συνέβαλαν για τις νίκες και τις διακρίσεις που πέτυχαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2025.