Η Ελληνική αποστολή της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης προκρίθηκε στον τελικό του Κόμπο την Πέμπτη (18/7) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Γκουανκζού της Νότιας Κορέας.
Τα κορίτσια της Ναταλίας Τσερνέκα (Βασιλική Κοφίδη, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Αναστασία Κουτσελίνη, Βιολέτα Ζουζούνη, Όλγα Κουργιαντάκη, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Γεωργία Βασιλοπούλου, Δανάη Καριώρη) συγκέντρωσαν 88.1333 βαθμούς, καταλαμβάνοντας την 6η θέση και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του αγωνίσματος. Με την καλύτερη (1η) βαθμολογία πέρασε η Ρωσία, με 96.5667 βαθμούς, ενώ ακολούθησε η Κίνα (2η) με 96.000 βαθμούς και η Ουκρανία (3η) με 94.3333 βαθμούς.
Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ. 

Προβλήθηκε 390 φορές
Ο καιρός το Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες θα είναι ιδιαιτέρως έντονα και θα εμφανίσουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα στις ακόλουθες περιοχές: Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες (κυρίως Σκιάθο και Σκόπελο), Νότια Πιερία, Βόρεια Εύβοια, νομό Φθιώτιδας (στα βόρεια), νησιά ανατολικού Αιγαίου (κυρίως Χίο και Λέσβο).