Συνέβη και αυτό. Έγκυος που πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα για να γλιτώσει από τον σύντροφό της που την ζήλευε παθολογικά, μπήκε ανάποδα στο δρόμο που οδηγούσε στο τμήμα όπου και σχεδίαζε να καταφύγει.

Πάρκαρε το αυτοκίνητό της μπροστά από το ΑΤ και έτρεξε να μπει στο κτήριο της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το ant1news.gr, o φρουρός την σταμάτησε, αρνήθηκε να την ακούσει και στη συνέχεια της έκοψαν κλήση για παράβαση του ΚΟΚ. Σαν να μην έφτανε αυτό της πήραν και τις πινακίδες.

H γυναίκα δεν το έβαλε κάτω. Απαίτησε και μπήκε στο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλε μήνυση κατά του συντρόφου της. Εκεί οι αστυνομικοί σήκωσαν τα χέρια ψηλά, ήταν άλλωστε υποχρεωμένοι από τον νόμο και συνέλαβαν τον ζηλιάρη σύντροφο και τον οδήγησαν στο αυτόφωρο.

Η ταλαιπωρημένη γυναίκα ανέβηκε στον διοικητή του τμήματος για να της σβήσει την κλήση, να της επιστρέψει τις πινακίδες και κυρίως να της διαγράψει το πρόστιμο των 100 ευρώ που της είχε επιβληθεί. Ανένδοτος ο διοικητής αρνήθηκε να την διευκολύνει.

http://www.topontiki.gr 

Προβλήθηκε 871 φορές
Συμβούλιο της Επικρατείας: Αλλαγή επωνύμου όταν ο πατέρας ''εξαφανίζεται''

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η εγκατάλειψη των παιδιών και η έλλειψη ουσιαστικού δεσμού με τον γονέα, το επώνυμο του οποίου φέρουν, δικαιολογεί την αλλαγή του για ψυχολογικούς λόγους και την υιοθέτηση του επωνύμου της μητέρας

Απεργία ΓΣΕΕ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν από τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης (17.4.24) στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης συγκεντρώσεων στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ.

Ευρωεκλογές 2024: Οι 35 υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Όλα τα ονόματα

Ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (15.4.24) οι 35 υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, μετά την καταμέτρηση των ψήφων των μελών και φίλων του κόμματος στις προκριματικές εκλογές της Κυριακής.