Νέα πρωταθλήματα προστέθηκαν στο κουπόνι μας.

Μπορεί τα μεγάλα πρωταθλήματα να μην έχουν κάνει ακόμα την εκκίνησή τους για τη νέα σεζόν, όμως εδώ και κάποιες ημέρες έχουν ξεκινήσει λίγκες που ναι μεν μέσα στην εξέλιξη της χρονιάς δεν μας απασχολούν πολύ, όμως σε κάτι τέτοιες στιγμές φαντάζουν σαν όαση στην καλοκαιρινή στοιχηματική ξηρασία!

Πρωταθλήματα όπως της Δανίας, της Πολωνίας, της Τσεχίας, της Ρωσίας, της Ρουμανίας και της Ελβετίας έρχονται να προστεθούν σε εκείνα της Σκανδιναβίας και της Βραζιλίας που επανεκκίνησε μετά το Κόπα Αμέρικα για να μας δώσουν ένα αξιοπρεπές (από άποψη όγκου ματς) κουπόνι. 

Το Σαββατοκύριακο μπορεί να πέρασε, όμως έρχεται η Δευτέρα, η οποία κατεξοχήν είναι μια… στοχευμένη στοιχηματικά ημέρα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους στον πίνακα και θα μας καθοδηγήσουν όσο το δυνατόν πιο ορθά στις επιλογές μας. Μαζί με όλα τα πρωταθλήματα, βέβαια, υπάρχουν και τα δυνατά φιλικά που γίνονται αυτήν την περίοδο, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τον Άγιαξ.

Ξεκινάμε από τους… παλιούς και τη Σουηδία, όπου βρίσκουμε δύο αναμετρήσεις.

Η φιλόδοξη φέτος Ντζουργκάρντεν πάει στην έδρα της παραπαίουσας τον τελευταίο καιρό Κάλμαρ και θέλει θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει στο κυνήγι των πρωτοπόρων. Στο άλλο ματς, η Χάμαρμπι αντιμετωπίζει την Έλφσμποργκ σε έναν αγώνα για τα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας.

Στη Βραζιλία, η 11η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Σάο Πάουλο - Τσαπεκοένσε. Οι γηπεδούχοι έχουν… κολλήσει με τις ισοπαλίες, έχοντας φτάσει τις τέσσερις συνεχόμενες και απόψε θέλουν να επιστρέψουν στα τρίποντα απέναντι σε μια ομάδα που όπως όλα δείχνουν θα παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Στη Δανία, η δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα κλείνει με το ματς Οντένσε - Λίνγκμπι. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο νέο πρωτάθλημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να παραμείνουν αήττητοι μετά την επικράτησή τους στην πρεμιέρα με 2-0 επί της Άαλμποργκ.

Στη Ρουμανία βρισκόμαστε, επίσης, στη δεύτερη αγωνιστική, η οποία ολοκληρώνεται σήμερα με το παιχνίδι Σέπσι - Στεάουα Βουκουρεστίου. Ισόπαλοι χωρίς τέρματα απέναντι στην Βολουντάρι εκτός έδρας αναδείχθηκαν οι γηπεδούχοι στην πρεμιέρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με το εντυπωσιακό 4-3 επί της Χέρμανσταντ.

Σε Πολωνία και Τσεχία αυτήν την εβδομάδα είχαμε την πρεμιέρα των πρωταθλημάτων. Σήμερα ολοκληρώνονται με τις αναμετρήσεις Πλοκ - Γκόρνικ Ζάμπρζε και Κάρβινα - Οστράβα αντίστοιχα.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός δίνει πολύ δυνατό φιλικό απέναντι στον Άγιαξ. Αυτό είναι το τρίτο για τους "πράσινους" φέτος, οι οποίοι μετρούν μία νίκη (3-0 επί της Φέγενορντ) και μία ήττα με 2-1 από την Μπίρσχοτ, παίζοντας στο δεύτερο σχεδόν με την ομάδα νέων. 

Προβλήθηκε 413 φορές
Ο καιρός το Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες θα είναι ιδιαιτέρως έντονα και θα εμφανίσουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα στις ακόλουθες περιοχές: Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες (κυρίως Σκιάθο και Σκόπελο), Νότια Πιερία, Βόρεια Εύβοια, νομό Φθιώτιδας (στα βόρεια), νησιά ανατολικού Αιγαίου (κυρίως Χίο και Λέσβο).

Συμβούλιο της Επικρατείας: Αλλαγή επωνύμου όταν ο πατέρας ''εξαφανίζεται''

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η εγκατάλειψη των παιδιών και η έλλειψη ουσιαστικού δεσμού με τον γονέα, το επώνυμο του οποίου φέρουν, δικαιολογεί την αλλαγή του για ψυχολογικούς λόγους και την υιοθέτηση του επωνύμου της μητέρας

Απεργία ΓΣΕΕ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν από τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης (17.4.24) στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης συγκεντρώσεων στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ.