Στο πλαίσιο της κοινωνικής της δράσης, με απώτερο σκοπό να ξεφύγει από τα όρια των γραμμών του γηπέδου, ο ΓΣ.Ηλιούπολης σχεδιάζει νέες ιδέες διαρκούς προγράμματος εθελοντισμού, στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι φίλοι της ομάδας μας, δείχνοντας εμπράκτως την αγάπη τους και τη στήριξή τους, απολαμβάνοντας ειδικά προνόμια.

Το πρόγραμμα εθελοντισμού της Ομάδας μας αποτελεί μια νέα κίνηση με σκοπό να φέρει τους φιλάθλους πιο κοντά στην ομάδα της καρδιάς τους , που την νέα χρονιά η στήριξη τους είναι αναγκαία .

Δίνεται η δυνατότητα σε κάθε φίλαθλο του #ΓΣΗ να αποτελέσει ενεργό μέλος της ομάδας που αγαπάει, να ζήσει τον ρυθμό των αγώνων και των εκδηλώσεων, να προσφέρει έμπρακτα και να γνωρίσει την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές.

Οι εθελοντές του #ΓΣΗ θα αποτελούν ενεργό μέλος της ομάδας που αγαπούν, προσφέροντας τη γνώση τους, τις ικανότητες και τη διάθεσή τους. Θα μπορούν να προσφέρουν σε διάφορους τομείς των δραστηριοτήτων της ομάδας , τόσο κατά τη διάρκεια των αγώνων, όσο και σε καθημερινή λειτουργία..

Οι ώρες προσφοράς στην αγαπημένη τους ομάδα δεν θα ξεπερνούν τις 2 ώρες ανά αγώνα και τις 5 ώρες ανά βδομάδα, καλύπτοντας τόσο πάγιες όσο και έκτακτες ανάγκες της ομάδας .

Το πρόγραμμα εθελοντισμού έιναι ένας θεσμός που η διοίκηση της ομαδας έχοντας ως βασικό στόχο να ικανοποιήσει τους φιλάθλους της ομάδας οι οποίοι επιθυμούν να προσφέρουν και να αποτελέσουν ενεργά μέλη της οικογένειας του ΓΣΗ

Εξίσου σημαντικές είναι και οι πρωτοβουλίες που θα αναλαμβάνουν οι εθελοντές της ομαδας τόσο για την υποστήριξη της ομάδας, όσο και για την προβολή του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης του ΓΣΗ το οποίο επεκτείνεται σε πολλούς τομείς.

Περιγραφή θέσεων εθελοντών

1. Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης και Εξυπηρέτηση Χορηγών

Ένα πολύ οργανωμένο και δομημένο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης ΘΑ αρχίσει από φέτος , σε συνεργασία με τις εταιρίες – χορηγούς της. Σε όλες τις ενέργειες και εκδηλώσεις που θα γίνονται κατά τη διάρκεια της χρονιάς, οι εθελοντές θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, αποτελώντας ουσιαστικά άμεσα μέλη της ομάδας.

Σε ότι αφορά στον τομέα της εξυπηρέτησης χορηγών, περιλαμβάνει δύο πεδία δράσης:

α) τη συμμετοχή εθελοντών σε διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς οι εταιρίες – χορηγοί της Ομάδας μας με σκοπό την προβολή της συνεργασίας μας

και β) τη γενικότερη εικόνα της παρουσίας των εταιριών εντός του γηπέδου σε κάθε αγώνα.

2. Υπηρεσίες θεατών / Τομέας εισιτηρίων / Ασφάλεια

Στην επιτυχημένη διεξαγωγή κάθε εντός έδρας αγώνα, η εξυπηρέτηση των θεατών παίζει πολύ σημαντικό ρόλο , η βοήθεια σε άτομα με ειδικές ανάγκες, η φύλαξη της παιδικής κερκίδας απο τους υπεύθυνους της ακαδημιας η φύλαξη συγκεκριμένων χώρων και ελέγχου πρόσβασης σε αυτούς είναι εξίσου σημαντική .

Σε κάθε αγώνα το Τμήμα Επικοινωνίας καλείται να εξυπηρετήσει και να προσφέρει τις αρτιότερες υπηρεσίες που μπορεί στους δημοσιογράφους που θα βρεθούν στο γήπεδο.

Οι εθελοντές θα εξυπηρετούν τις ανάγκες κατά τη διάρκεια των αγώνων και θα φροντίζουν για την πρόσβασή τους σε συγκεκριμένους χώρους.

Οι εθελοντές θα αποτελούν μια σταθερή ομάδα υποστήριξης των δραστηριοτήτων του ΓΣΗ και μεταξύ άλλων θα απολαμβάνουν μια σειρά από προνόμια, όπως

α) παρακολούθηση όλων των εντός έδρας επίσημων και φιλικών αγώνων του ΓΣΗ,

β) ειδική ενδυμασία με τα χρώματα και το σήμα της ομάδας μας,

γ) αναψυκτικό/νερό και σάντουιτς σε κάθε αγώνα/διοργάνωση/εκδήλωση,

δ) συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας

Το μεγαλύτερο προνόμιο όμως για όσους αποφασίσουν να γίνουν εθελοντές, αποτελεί το γεγονός της προσφοράς στην ομάδα που αγαπάμε, στην ομάδα της καρδιάς μας, στην ομάδα που υποστηρίζουμε!

πηγή 

Προβλήθηκε 512 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.