Στις 25 Αυγούστου 2019 οι Συνεργοί με την Ηλιούπολη θα πραγματοποιήσουν την ετήσια Γενική Συνέλευσή τους που θα διεξαχθεί στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στις 10 π.μ.
 
Κατά τη συνεδρίαση θα εγκριθούν εγγραφές και διαγραφές μελών, θα προσδιοριστεί και θα ανανεωθεί ο εσωτερικός κανονισμός και θα εκλεγεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. 
 
Το νέο ΔΣ θα είναι πενταμελές και θα απαρτίζεται από πρόεδρο, γραμματέα, ταμία και δύο μέλη. 
 
Η Γενική Συνέλευση θα είναι ανοιχτή για όσους συμπολίτες μας επιθυμούν να συμμετάσχουν και να γίνουν μέλη των Συνεργών με την Ηλιούπολη.
 

Συνεργοί με την Ηλιούπολη 

Προβλήθηκε 183 φορές

Απάντηση στην Μαχόμενη Ηλιούπολη από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Ηλιούπολης

Διαβάζοντας την ανάρτηση σας ''Όλα στο φως, οι δημότες πρέπει να τα ξέρουν όλα''- Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019 παρατήρησα στην παράγραφο 9, για την έγκριση του τεχνικού προγράμματος & του προϋπολογισμού 2020 του δήμου, ότι αναφέρεστε στις προκλητικές δαπάνες του δήμου για την κατασκευή τριών αναρριχητικών πιστών, ενώ προέχουν ουσιαστικότερες δαπάνες για τους δημότες.

Λήψη απόφασης σχετικά με την άσκηση ή μη μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου

Στις 6 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή στο Δημοτικό Κατάστημα συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή . Ο επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" , κ. Γαβριήλ Αραμπατζής παρακολούθησε την συνεδρίαση της επιτροπής.

ΜΑΧόμενη Ηλιούπολη: ''Λευκές Νύχτες για εργοδότες και δημάρχους. Μαύρες για τους εργαζόμενους''.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 28.11 συζητήθηκε μεταξύ άλλων η έγκριση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού για το έτος 2020, όπου έγινε λόγος για έναν ακόμα πετσοκομμένο προϋπολογισμό πλήρως ευθυγραμμισμένο με τις επιταγές της κυβέρνησης και της Ε.Ε,...