Η Εθνική Ελλάδας των Εφήβων πήρε σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Eurobasket, που διεξάγεται στο Βόλο, "λυγίζοντας" στην παράταση την ομάδα της Λιθουανίας, με 70-66 και πρωταγωνιστή τον Ρογκαβόπουλο. (ο αγώνας εδώ)

Με άμυνα που «έσπαγε» κόκαλα, η Εθνική Ελλάδας κατάφερε να καταβάλλει την αντίσταση της Λιθουανίας στην παράταση και να βρεθεί μία… ανάσα από τα μετάλλια στο Eurobasket των Εφήβων.

Η ομάδα του Βλασσόπουλου είχε σε τρομερή βραδιά τον Νίκο Ρογκαβόπουλο της ΑΕΚ, ο οποίος πέτυχε το «χρυσό» καλάθι που έστειλε το ματς στην παράταση, ενώ συνολικά είχε 25 πόντους στο ματς.

Οι Έλληνες παίκτες ήταν εξαιρετικοί μάλιστα στον έξτρα χρόνο και με τη βοήθεια του κόσμου που είχε κάνει sold out στο Βόλο, πανηγύρισαν όλοι μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Τα δεκάλεπτα: 12-14, 26-21, 39-42, 55-55 (κ.α.), 66-70.

Ελλάδα (Βλασσόπουλος): Σωτηρίου 10, Κουρτίδης 5, Καράμπελας 8, Νικολαϊδης 6, Γεωργαλάς, Ρογκαβόπουλος 25 (15 ρ.), Ματσάγγος, Καλόγηρος, Κάδρας 6, Σταυρακούκας 3, Τσάμης 4

www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 464 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.