Απόπειρα διάρρηξης του σπιτιού του στην Γλυφάδα αποκαλύπτει ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο κ. Καλλιάνος, 4 ή 5 κουκουλοφόροι προσπάθησαν με κατσαβίδια να ανοίξουν την πόρτα της εισόδου του σπιτιού του, αλλά δεν τα κατάφεραν καθώς οι γείτονες τους είδαν και τους φώναξαν να φύγουν.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Καλλιάνος, εκείνο που του έκανε εντύπωση είναι το γεγονός «πως ενώ σχεδόν δεν είχε πέσει ακόμη ο ήλιος, εκείνοι δεν λογάριασαν κανέναν γείτονα που ήταν έξω στα διπλανά μπαλκόνια».
Ο βουλευτής της ΝΔ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τα μέλη της ΕΛΑΣ γιατί έσπευσαν επί τόπου «μόλις 3 λεπτά -το πολύ- μετά το τηλεφώνημα που δέχτηκαν».
Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο βουλευτής, Γιάννης Καλλιάνος (εδώ)
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.
Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια
Τρόμος το πρωί της Τετάρτης στο Παλαιό Φάληρο, όταν σχολικό λεωφορείο που μετέφερε μαθητές ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα την ανατροπή του.