Απόπειρα διάρρηξης του σπιτιού του στην Γλυφάδα αποκαλύπτει ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος.
 
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο κ. Καλλιάνος, 4 ή 5 κουκουλοφόροι προσπάθησαν με κατσαβίδια να ανοίξουν την πόρτα της εισόδου του σπιτιού του, αλλά δεν τα κατάφεραν καθώς οι γείτονες τους είδαν και τους φώναξαν να φύγουν.
 
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Καλλιάνος, εκείνο που του έκανε εντύπωση είναι το γεγονός «πως ενώ σχεδόν δεν είχε πέσει ακόμη ο ήλιος, εκείνοι δεν λογάριασαν κανέναν γείτονα που ήταν έξω στα διπλανά μπαλκόνια».
 
Ο βουλευτής της ΝΔ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τα μέλη της ΕΛΑΣ γιατί έσπευσαν επί τόπου «μόλις 3 λεπτά -το πολύ- μετά το τηλεφώνημα που δέχτηκαν».
 

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο βουλευτής, Γιάννης Καλλιάνος (εδώ

www.newsit.gr

Προβλήθηκε 533 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.